Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
NVIDIA, GeForce Game Ready sürücülerinin en son sürümünü kullanıma sundu. Yeni yayınlanan sürüm 512.77 WHQL, “Evil Dead: The Game”, “Dolmen” ve “Vampire: The Masquerade – Swansong” için optimizasyonla birlikte geliyor.
NVIDIA bu sürücüsünde oyun desteği dışında yalnızca tek bir sorunu çözdü. Bu noktada Adobe Premiere Pro’da DirectX ile ilgili aralıklı olarak yaşanan çökme sorunu giderilmiş durumda. Şirket ayrıca sürücülerinde yaşanan birkaç yeni sorun belirledi. En yeni Game Ready 512.77 WHQL sürücüsünü bu bağlantıdan indirebilirsiniz.
Sürücülerden bahsetmişken, şirket birkaç öncesinde yayınladığı bir videoyla rakibi AMD’ye göndermede bulunmuştu. NVIDIA günde 1000 test yapıyor ve 2021’de 1,8 milyon saat test yaptı. Yeşil ekip ayrıca 4500’den fazla GPU, CPU, RAM ve işletim sistemi yapılandırması içeren otomatik testler gerçekleştiren geniş bir masaüstü ve mobil sistem ağına sahip.
NVIDIA, her sürücünün Microsoft’un Windows Hardware Quality Labs (WHQL) testinden geçtiğini özellikle vurguluyor. Ek olarak belirtelim, bu sertifikayı alabilmek için her sürücünün 1300 zorlu testi geçmesi gerekiyor.
Oyun Desteği
Evil Dead: The Game
Dolmen
Vampire: The Masquerade – Swansong
Çözülen Sorunlar
Adobe Premiere Pro: Aralıklı DirectX ile ilgili aralıklı çökmeler düzeltildi.