romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu #DX9 ALT YAPI - Update V2.0

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaştığınız haliyle chler start bile almıyor eksik dosyayla paylaşım yapıp birde beni mi hor görüyorsun benimle iletişime geçip bana sistem sat dedin sana parayla bile işlem yapmadım hatırlatırım.

Ben geçmiştede bu forumdaydım çoğunuzdan fazla katkımda oldu biz eskiden en azından çalışmayacak haldeki dosyaları buraya atmazdık.
1 SISTEM SATAN HERKESLE CALISIRIM
2 ESKIYSEN BEN SENI TANIMIYORUM BILE

3 KENDINE AIT SISTEMIN YOK?

4 ICERIK ÜRET AZ BOTU AL ŞİMDİ GİT 3 4 KYA EKLE XD

Paylaştığınız haliyle chler start bile almıyor eksik dosyayla paylaşım yapıp birde beni mi hor görüyorsun benimle iletişime geçip bana sistem sat dedin sana parayla bile işlem yapmadım hatırlatırım.

Ben geçmiştede bu forumdaydım çoğunuzdan fazla katkımda oldu biz eskiden en azından çalışmayacak haldeki dosyaları buraya atmazdık.
bu cocuk sıkıntılı düzeltip teslim etsene kanka dosyaları mmoya paylaştıgın hangi dosya sorunsuz veya faydan ne? eleştirmek gayet güzel birşey de sen aşalama calısıyorsun o kapistenle insanları süreklı senı görüyorum yorumlarda biraz içerik üret sun

bu cocuk sıkıntılı düzeltip teslim etsene kanka dosyaları mmoya paylaştıgın hangi dosya sorunsuz veya faydan ne? eleştirmek gayet güzel birşey de sen aşalama calısıyorsun o kapistenle insanları süreklı senı görüyorum yorumlarda biraz içerik üret sun
Aşağılamaya çalışmama gerek yok yapılan ortada json dosyasını eksik atıyor o olmadanda chler açılmıyor.

Json dosyasını oluşturup konuya ekliyorum içimden geçenleri de söylüyorum.
Eleştiriyi kaldıramıyorsanız işinizi tam yapın beyler forumda hava atmak için konu paylaşmam ben sizler gibi.

Paylaşılan dosya ile oyuna start verebilen yok daha ne konuşuyorsunuz anlamış değilim :D

Paylaşılan dosya ile oyuna start verebilen yok daha ne konuşuyorsunuz anlamış değilim :D
Verme kardeş git bot sistemini yaz developerım benim xD 2023 bu yana üyesin 1 tane konun yok sağlam azıcık ya katkın olsun yada paylaşılanlardan git 2-3 kya ekleme cıkartma yap karalama yapma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)