- Konular
- 302
- Online süresi
- 11ay 4849s
- Reaksiyon Skoru
- 4,756
- Altın Konu
- 32
- Başarım Puanı
- 314
- TM Yaşı
- 7 Yıl 1 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 34,355
- DevLira
- 15
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Geldim kardeeeeeş neler oluyor burada bi göz gezdireyimmi siz kendinizmi yorumlarınızı silersiniz ?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 5g 69871s
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 42
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 1,887
- DevLira
- 0
sorunsuz çalısıyor tekrardan teşekkürler
- Konular
- 14
- Online süresi
- 9g 42875s
- Reaksiyon Skoru
- 98
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 136
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 3,075
- DevLira
- 6
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 3,748
- Online süresi
- 6ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 8,005
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 86,232
- DevLira
- -12
yönetimdekiler yabancı forumdan konu alıntılarken translate ile çeviriyolar ama çeviriyi kontrol etmiyorlar. saçma çevirili konular onaylanmıyor. yerli sitelerden de konu alıntılıyorlar. alıntıladıkları konuları plaguarism check diye bi siteden alıntı oranını kontrol ediyolar. belirli oranın üstündeki oran kabul edilmiyor ve yeniden yazıyorlar ya da ingilizceye çevirip türkçeye çeviriyorlar tekrar. yani aslında neyin ne olduğunu biliyorlar ama yine de yapmak istemiyorlar. sanki bu forumdaki insanlar diğer forumları söylemezseler bilmeyecekler gibi davranıyorlar. ama her yönetim üyesine yabancı forumların bulunduğu liste veriliyor. çünkü buraya özel içerik çıkmadığı için oralardan konu alınılması şart. durumuna türk öğün çalış güven yazar ama özgün içerik çıkarmaz, alıntılara isim yazmak zoruna gider. ben böyle yorum yaptım diye de banlanırım. dert değil. banlasınlar canları saolsun. ama bazı şeyleri görebilmek empati yapabilmek zor olmasa gerek. hem bir yerden aldığınız şeyi belirtmek gibi 2 satırlık yazı için de forumda kural olmasına gerek yok
yönetimdeki bazı kişiler orada olduğu sürece bu yönetim tarzı düzelmeyecek. iyi forumlar.
1-) "Yönetimdekiler yabancı forumdan translate ile çeviriyolar ama çeviriyi kontrol etmiyorlar." Not aldım bu duruma dikkat edeceğiz.
2-) "ama her yönetim üyesine yabancı forumların bulunduğu liste veriliyor. çünkü buraya özel içerik çıkmadığı için oralardan konu alınılması şart" İlginç.
3 -) durumuna türk öğün çalış güven yazar ama özgün içerik çıkarmaz. (Anlamsız) İlgiyi ve alakayı çözemedim.
4-) Bu yönetim tarzı düzelmeyecek. Yazıyorsun. ( Bu yönetim tarzı, sadece senin istediğin gibi saçma sapan olmayacak)
5-) Seni banlamayacağım. (Dayanamadık) Çünkü bazı şeyleri tam öğrenememişsin. Önce öğrenmen gerekiyor. Sonra istersen 20 Liralık hostingi olan forumuna geri gidebilirsin.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)