Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++ / Lua] NEW DROP ITEM OWNERSHIP

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Bu tür bi kuralımız bulunmamaktadır. Sistemin kime ait olduğunu daha güzel bir dille belirtirseniz yetkili arkadaş sizi kırmayıp koyacaktır zaten.
sistemin kime ait olduğu zaten aldığı yerde yazıyor bilmediği bir şey söylemeyeceğim arkadaşa, benim belirttiğim nokta foruma mod olarak alınan birinin alıntıdır yazmadan kendi işiymiş gibi paylaşım yapması

Böyle bir zorunluluk bulunmamaktadır.
zorunluluk var diyen yok zaten anlamadın sanırım ben neden referans vermediğini sordum, videoda referans verildiğini söyledi, videoya baktım kendi videosu değil zaten alınan yerden kopyalanmış, ben de orada referans yok zaten video adamın dedim

sistemin kime ait olduğu zaten aldığı yerde yazıyor bilmediği bir şey söylemeyeceğim arkadaşa, benim belirttiğim nokta foruma mod olarak alınan birinin alıntıdır yazmadan kendi işiymiş gibi paylaşım yapması

zorunluluk var diyen yok zaten anlamadın sanırım ben neden referans vermediğini sordum, videoda referans verildiğini söyledi, videoya baktım kendi videosu değil zaten alınan yerden kopyalanmış, ben de orada referans yok zaten video adamın dedim

Sana nasıl yardımcı olabiliriz?

Ne olmasını istiyorsun? Seni nasıl memnun edebiliriz? Detaylı bir şekilde açıklar mısın?

Sana nasıl yardımcı olabiliriz?

Ne olmasını istiyorsun? Seni nasıl memnun edebiliriz? Detaylı bir şekilde açıklar mısın?
Etik ve deontoloji dersleri vardır üniversitede, forum burası bir şeyler alıntı yapılıyorsa kime ait olduğu belirtilmelidir. Zaten böylee mevzular mesela akademik makalelerde plagerism olarak nitelendirilir yani alıntı değil çalıntı yapmak ama kimden aldığını gösterirsen alıntı olduğunu belirtirsin.

Arkadaşlar burası bir forum isteyen istediğini paylaşabilir istediği açıklamayı yapabilir kişinin kendi hür iradesine bağlıdır bu. İster yönetim üyesi olsun ister üye kurallar bütün forum için geçerlidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri