- Konular
- 127
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 1,276
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 1,345
- DevLira
- 12
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
sistemin kime ait olduğu zaten aldığı yerde yazıyor bilmediği bir şey söylemeyeceğim arkadaşa, benim belirttiğim nokta foruma mod olarak alınan birinin alıntıdır yazmadan kendi işiymiş gibi paylaşım yapmasıBu tür bi kuralımız bulunmamaktadır. Sistemin kime ait olduğunu daha güzel bir dille belirtirseniz yetkili arkadaş sizi kırmayıp koyacaktır zaten.
zorunluluk var diyen yok zaten anlamadın sanırım ben neden referans vermediğini sordum, videoda referans verildiğini söyledi, videoya baktım kendi videosu değil zaten alınan yerden kopyalanmış, ben de orada referans yok zaten video adamın dedimBöyle bir zorunluluk bulunmamaktadır.
- Konular
- 3,748
- Online süresi
- 6ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 8,005
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 86,232
- DevLira
- -12
sistemin kime ait olduğu zaten aldığı yerde yazıyor bilmediği bir şey söylemeyeceğim arkadaşa, benim belirttiğim nokta foruma mod olarak alınan birinin alıntıdır yazmadan kendi işiymiş gibi paylaşım yapması
zorunluluk var diyen yok zaten anlamadın sanırım ben neden referans vermediğini sordum, videoda referans verildiğini söyledi, videoya baktım kendi videosu değil zaten alınan yerden kopyalanmış, ben de orada referans yok zaten video adamın dedim
Sana nasıl yardımcı olabiliriz?
Ne olmasını istiyorsun? Seni nasıl memnun edebiliriz? Detaylı bir şekilde açıklar mısın?
- Konular
- 127
- Online süresi
- 2ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 1,276
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 258
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 1,345
- DevLira
- 12
Sana nasıl yardımcı olabiliriz?
Ne olmasını istiyorsun? Seni nasıl memnun edebiliriz? Detaylı bir şekilde açıklar mısın?
- Konular
- 151
- Online süresi
- 10ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 401
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 188
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 10,952
- DevLira
- 84
Etik ve deontoloji dersleri vardır üniversitede, forum burası bir şeyler alıntı yapılıyorsa kime ait olduğu belirtilmelidir. Zaten böylee mevzular mesela akademik makalelerde plagerism olarak nitelendirilir yani alıntı değil çalıntı yapmak ama kimden aldığını gösterirsen alıntı olduğunu belirtirsin.Sana nasıl yardımcı olabiliriz?
- Konular
- 2,927
- Online süresi
- 7ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 5,945
- Altın Konu
- 507
- Başarım Puanı
- 399
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 118,576
- DevLira
- 121
Arkadaşlar burası bir forum isteyen istediğini paylaşabilir istediği açıklamayı yapabilir kişinin kendi hür iradesine bağlıdır bu. İster yönetim üyesi olsun ister üye kurallar bütün forum için geçerlidir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)