Loren2 (sv1,sv2), Rebirth2 (sv1,sv2,sv3), Furry2 (s1) Server Files 55-120

5.00 yıldız(lar) 3 Değerlendirme Değerlendirenler

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Şikayet konuna yorum yapılmış dönüş yapamayan sizsiniz. Bu şekilde herkese atıp tutmaya devam ederseniz. İşlem uygulayacağım.
Kolay gelsin muradım

Tamam şikayet konum onaylanmadı. Hakkımda şikayet var diye kusura bakmayın. Peki satışta olan dosyalarını forum üzerinde Warez edilmesi yasak değil mi? Neden incelenmeye alınıp buna tekrar müsade ediliyor?
Sabahtan beri farklı diye haykıran sizsiniz? şimdi satıştaki dosyaların warez edilmesi yasak değilmi diyorsunuz.

Konu altından tartışmaya devam etmeyin. Devam ettiğiniz taktirde işlem uygulanacaktır.

Sabahtan beri farklı diye haykıran sizsiniz? şimdi satıştaki dosyaların warez edilmesi yasak değilmi diyorsunuz.
Rebirth2 Sezon 1 Dosyaları ve Benim altyapım anlıyor musun? Benim içerisinde para verdiğim sistemler bulunan aktif olarak aynı altyapının satışını yaptığım. vs. vs.

2 ay yalvarmasından sonra acıyıp kurdum filesi

Rebirth2 projesinden githubdan çalmıştır Enes denilen eleman filesi sonra bana yalvarıp filesi kurdurdu

Files benim eski alt yapım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)