SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

LWT - Eski Sistemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Larry Watterson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

paylaşım için teşekkürler Mustafa

Selamlar, real işimden dolayı uzun süredir Metin2 ile ilgilenmiyorum. Sistemlerin hepsi gördüğüm kadarıyla bir server files aracılığıyla warez olmuş. Para verip alanlar için üzgünüm maalesef bu konu hakkında elimden bir şey gelmiyor. Lütfen yaşadığınız sorunlar için dc üzerinden iletişime geçmek yerine konu altında belirtin, iyi forumlar.

Ek Notlar:
  • Sistemler amatörlük ve C++'tan anladığımızı sandığımız öğrencilik zamanlarından kalma, artık önemi olmayan, yazmaktan utanacağımız tarzda kodlar.
  • Bad practies, code smell, spaghetti code vb. terimlerle nitelendirilebilecek çok fazla kod olabilir ama yine de çoğu işinizi görür.
  • Eksik kısımları / takıldığınız yerleri alakalı filesten kontrol edebilirsiniz, anlatımları kontrol etmedim diskte bulduğum dosyalar bunlar.

Ekli dosyayı görüntüle 127565
Paylaşım için teşekkürler.

Selamlar, real işimden dolayı uzun süredir Metin2 ile ilgilenmiyorum. Sistemlerin hepsi gördüğüm kadarıyla bir server files aracılığıyla warez olmuş. Para verip alanlar için üzgünüm maalesef bu konu hakkında elimden bir şey gelmiyor. Lütfen yaşadığınız sorunlar için dc üzerinden iletişime geçmek yerine konu altında belirtin, iyi forumlar.

Ek Notlar:
  • Sistemler amatörlük ve C++'tan anladığımızı sandığımız öğrencilik zamanlarından kalma, artık önemi olmayan, yazmaktan utanacağımız tarzda kodlar.
  • Bad practies, code smell, spaghetti code vb. terimlerle nitelendirilebilecek çok fazla kod olabilir ama yine de çoğu işinizi görür.
  • Eksik kısımları / takıldığınız yerleri alakalı filesten kontrol edebilirsiniz, anlatımları kontrol etmedim diskte bulduğum dosyalar bunlar.

Ekli dosyayı görüntüle 127565
Paylaşım için teşekkürler tekrardan yeni ürünlerle dönüş yapmayı düşünüyor musun?

paylaşım için teşekkürler real hayatında başarılar mustafam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri