Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kilit lütfen.
Son düzenleme:
Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SRC dosyaları olmadan ekleyemezsiniz o tarz sistemleri.Merhaba forumda aradım ancak bulamadım . Blanka Files kullanıyorum dolayısıyla source dosyalarına sahip değilim ancak açık pack dosyalarım elimde. Python konusunda acemiyim oyuna bir sistemi nasıl ekleyebilirim örnek nesne market sistemi veya damage tahtası sistemi gibi? Dosyalar elimde mevcut ama neyi nasıl nereye ekleyeceğim konusunda hiçbir fikrim yok malesefki forumda herkes dosya paylaşmış ancak detaylıca neyi nasıl nereye ekleneceğini kimse yazmamış benim gibi acemiler için faydalı olurdu... Açık anlatımı olan, oyuna bir sistemin nasıl ekleneceğine dair Benzer konular varsa link paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Hocam cevap için teşekkür ederim Src de render target mevcut yani oyunda bir silahı önizleyebiliyorum src olmadan eklenemez mi peki?
Nesne market sistemide src gerektiren birşeyHocam cevap için teşekkür ederim Src de render target mevcut yani oyunda bir silahı önizleyebiliyorum src olmadan eklenemez mi peki?