Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu FreeBSD 13.3 İ386 Kaynak Derlemesi: Oyunlara Uygun GCC 8/9/10/11 ve MariaDB 10.6 ile MySQL 5.6 Desteği!

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

konu hakında pek bılgım yok ama tek tek bsd arastırması yapmak varken burda tum surumler mevcutsa umarım ıns oyledır artı arastırma yapıp ındırmeme gerek kalmayacaktr fotoda gordugum kadarıyla yanlıs degılsem butun surumler var derlenmesı ıcın

Files'in sürümüne uyumluysa tabii ki çalışır. Ama uyumlu değilse hata verir. Altyapınız hangisi, ona göre BSD önerebilirim. Yorum için teşekkürler. İyi forumlar. @EFSANEJENNAR

öncelıkle paylaşımlarınız ıcın teşekurler ben hocam 2 proje tarafında calısıyorum 1 cı projem 13.3 surum dıger projem ıse 9.2 surum myslq 5.6 varmı ıcınde acaba

9.2 için ayrı indirmen lazım, ama 13.3 çalıştırır. Ancak build alamazsın. Sana tavsiyem, Files'in FreeBSD ve GCC sürümünü yükseltmen. MySQL sürümünü ise 5.5'ten 5.6'ya çekmen. 9.2 için bunu kullanabilirsiniz: @EFSANEJENNAR

öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim. metius2 files'ını kurmayı düşünüyorum. ancak virtualbox üzerinde bir türlü ova'yı içe aktaramadım. aktardıysam da çalışmadı. bu bsd ile uyumlu olan virtualbox versiyonunu biliyor musunuz?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri