Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar elinde çöl - vadi - sohan ve doyum mapı düz bir şekilde olan varmı vslik sunucu için metin bölgesi olarak kullanacağım düz mapa ihtiyacım var .
Reis benim pc de yerel disk D yok sadece C kurulu harici disk kullanıyorum o yüzden programı açamıyorum elinde mevcut olan paylaşmak isteyen illaki vardır diye düşünüyorum...Merhabalar world editor ile kendiniz yapabilirsiniz basit bir işlem mevcut
Reis benim pc de yerel disk D yok sadece C kurulu harici disk kullanıyorum o yüzden programı açamıyorum elinde mevcut olan paylaşmak isteyen illaki vardır diye düşünüyorum...
Selam,
Map dosyalarını bulup benimle paylaşın ben düzenleyip tekrar göndereyim size.
Merhaba , sadece vadi - sohan dağı - çöl ve doyum haritası olması yeterli şuanda iş yerinde olduğum için dosyaları atamıyorum :/ mapın ortasında köy meydanı gibi yuvarlak bir alan başlangıç yeri olması amacıyla yeterli olacaktır. Kalan kısımlarda çimen olması yeterli dediğim gibi metin farmı için kullanacağım 1-2 sunucuda o tarz vadi - çöl mapları görmüştüm .Selam,
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)