romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İlk Login Tasarım Denemem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrooLx1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 397

GrooLx1

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
64
Çözüm
17
Online süresi
1mo 26d
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 9 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
96
MmoLira
7,068
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle bu tarz işlerde yeniyim. Yavaş yavaş öğreniyorum ve bu ilk çalışmam. Her türlü yoruma özellikle tavsiye öneriye açığım. Değerlendirmenizi bekliyorum. Sizce nasıl olmuş?

1732572182537.png

Öncelikle bu tarz işlerde yeniyim. Yavaş yavaş öğreniyorum ve bu ilk çalışmam. Her türlü yoruma özellikle tavsiye öneriye açığım. Değerlendirmenizi bekliyorum. Sizce nasıl olmuş?

Ekli dosyayı görüntüle 126900
Öncelikle ilk çalışmanıza göre gayet hoş ve sade bir tasarım olmuş. Sizde fark ettiyseniz arka planların renk dokusu çok ön planda kalmış buda görsel olarak bakıldığı zaman şahsi fikrim rahatsız edici. Uğraşlarınız sonucu güzel bir şeyin ortaya çıkacağından eminim.

Arka plan için sol ve sağ olmak üzere karakter renderlerini kullanmanızı öneririm. Bu da güzel bir görüntü olur.

Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılarınızın devamını dilerim

Öncelikle ilk çalışmanıza göre gayet hoş ve sade bir tasarım olmuş. Sizde fark ettiyseniz arka planların renk dokusu çok ön planda kalmış buda görsel olarak bakıldığı zaman şahsi fikrim rahatsız edici. Uğraşlarınız sonucu güzel bir şeyin ortaya çıkacağından eminim.

Arka plan için sol ve sağ olmak üzere karakter renderlerini kullanmanızı öneririm. Bu da güzel bir görüntü olur.

Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılarınızın devamını dilerim
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Temaya uygun bulabildiğim arkaplanları tek tek deneyerek en iyi olanını seçmeye çalışacağım.

Yorumunuzu dikkate alarak bulmuş olduğum arkaplan ile revize ettim. Şuanki arkaplan bu.

1732616062072.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri