HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bu tarz işlerde yeniyim. Yavaş yavaş öğreniyorum ve bu ilk çalışmam. Her türlü yoruma özellikle tavsiye öneriye açığım. Değerlendirmenizi bekliyorum. Sizce nasıl olmuş?
Öncelikle ilk çalışmanıza göre gayet hoş ve sade bir tasarım olmuş. Sizde fark ettiyseniz arka planların renk dokusu çok ön planda kalmış buda görsel olarak bakıldığı zaman şahsi fikrim rahatsız edici. Uğraşlarınız sonucu güzel bir şeyin ortaya çıkacağından eminim.Öncelikle bu tarz işlerde yeniyim. Yavaş yavaş öğreniyorum ve bu ilk çalışmam. Her türlü yoruma özellikle tavsiye öneriye açığım. Değerlendirmenizi bekliyorum. Sizce nasıl olmuş?
Ekli dosyayı görüntüle 126900
Arka plan için sol ve sağ olmak üzere karakter renderlerini kullanmanızı öneririm. Bu da güzel bir görüntü olur.
Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılarınızın devamını dilerim
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Temaya uygun bulabildiğim arkaplanları tek tek deneyerek en iyi olanını seçmeye çalışacağım.Öncelikle ilk çalışmanıza göre gayet hoş ve sade bir tasarım olmuş. Sizde fark ettiyseniz arka planların renk dokusu çok ön planda kalmış buda görsel olarak bakıldığı zaman şahsi fikrim rahatsız edici. Uğraşlarınız sonucu güzel bir şeyin ortaya çıkacağından eminim.
Arka plan için sol ve sağ olmak üzere karakter renderlerini kullanmanızı öneririm. Bu da güzel bir görüntü olur.
Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılarınızın devamını dilerim
Yorumunuzu dikkate alarak bulmuş olduğum arkaplan ile revize ettim. Şuanki arkaplan bu.
Eline sağlıkYorumunuzu dikkate alarak bulmuş olduğum arkaplan ile revize ettim. Şuanki arkaplan bu.
Ekli dosyayı görüntüle 126919
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)