Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Altın Konu CrysusAC Bypass - Beta2 - Yoğun istek üzerine :))

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Hile dünyasından gram anlamayan birisin dostum. Modlue cheat engine açıp c# tan hazır kütüphanelerle hile yaptın diye hacker sanıyorsun kendini. Arkadaşının her söylediğine %100 inanıyorsun bana niye inanmadın rascal da çalışan cheat engine vermedim diye mi :D yoksa hünkarda banını kaldırmadım diye mi. Forumda konu açıp kanıtlayınca arkadaşlıktan silecektin sypexi. Silebildin mi? :D

Hile dünyasından gram anlamayan birisin dostum. Modlue cheat engine açıp c# tan hazır kütüphanelerle hile yaptın diye hacker sanıyorsun kendini. Arkadaşının her söylediğine %100 inanıyorsun bana niye inanmadın rascal da çalışan cheat engine vermedim diye mi :D yoksa hünkarda banını kaldırmadım diye mi. Forumda konu açıp kanıtlayınca arkadaşlıktan silecektin sypexi. Silebildin mi? :D
ya bu Rascal bizim Türkhackteamdaki sosyal mühendislik vs. alanlarında konu paylaşan genellikle keylogger yapan tonguç değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum senin aran iyi gibi

ya bu Rascal bizim Türkhackteamdaki sosyal mühendislik vs. alanlarında konu paylaşan genellikle keylogger yapan tonguç değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum senin aran iyi gibi
Benden çok tanıyor gibisin? Keylogger falan diyorsun kanıtla şikayet konularında bakalım. Kanıtlayamazsan da bu iftira olmaz mı? :)

Benden çok tanıyor gibisin? Keylogger falan diyorsun kanıtla şikayet konularında bakalım. Kanıtlayamazsan da bu iftira olmaz mı? :)
Kankacım ben senin tarafındayım napıyorsun karşı iftira filan ben türkhackteamda konuşulanları aktarıyorum şimdi nasıl o forumdan bu foruma taşıyım kalkıp

Arvis2 aktif sunucusunda ilk hafta 15 k para dağıtıldı tl kuponundan, kimsenin hakkı yenilmedi 2. hafta tl kuponlarını ep olarak fazlasıyla verdik konuyu sapıtma bu konu farklı bahsettiğin konu farklı
menekşe aplam harçlığı mı kesti 2. ay epe döndün tamam istemiyorum tl kuponu filan

Arvis2 bypass gir dosya sil bitti bypasslama başarılı crysus bile 14 dakikada kırılmış @tytyty1

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri