- Konular
- 7,500
- Online süresi
- 13g 72259s
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
"İslam bizi geri bıraktı, Batı karşısında yenilgilerimizin sebebi İslam'dır!" hukmu, giderek bir inanc, bir yaşama bicimi halini aldı. Bunu da modernlik kisvesi altında hınc ve taassupla dolu telkinler halinde yaydılar; bu tur ideolojilere ve akımlara neredeyse meşruiyet kazandırıldı… Bu yanılgıların ortasında doğdum ve yetiştim. Gerceğin ise tam tersi olduğunu pek cok bedel odeyerek idrak ettim.
Hayatımın ilk yarısı bir korku filmi gibi gecti… Varoluşuna sahih neden bulamayan insan; bilsin yahut bilmesin korku, endişe ve vehim icindedir. Ben bu marazî hÂli, bir imtihandan geciyor gibi ve en ağır derecelerde yaşadım… Allah hepimizi ve ozellikle yeni nesilleri boylesi azaplardan esirgesin…
Şimdi şu eski koltuklarda oturuyorum ve gucumun yettiğince tefekkur ediyorum... Herkes geleceğe doğru hayal kurar; bense gecmişe doğru… Bir bahceye yolculuk yapıyorum… Manolyalar, frenk uzumleri, yıldız cicekleri, cimenler; tam bir cennet bahcesi… Bir zamanlar, yani cocukluğumda oyle bir bahcenin ortasındaydım; ama o gunlerde o nimetin şukrunu eda edebilme hassasiyetine sahip değildim. Şimdiki halimle; aklım ve gonlumle o guzel bahceye donuyorum… Cimenlerin uzerine seccademi serip şukur namazı kılıyorum. Bu benim gecmişe doğru yolculuğum, gecmişe donuk hayalim."
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Bir Ruh Macerası Yazar: Ayşe Şasa Yayınevi: Timaş Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 160 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2009 Baskı Sayısı: 10. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786051141282