Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gomulu Şamdan

  • Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 40

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
27 Kas 2013
Konular
7,500
Mesajlar
24,372
Online süresi
13g 72259s
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 26 Gün
MmoLira
31,714
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Suleyman'ın tapınağından cıkan, Yahudilerin kutsal emaneti yedi kollu şamdanın 455 yılında Roma'yı yağmalayan Vandalların eline gecmesi, kentin Yahudi cemaatinde şok etkisi yaratır. Cemaatin yaşlıları, olan biteni gelecek kuşaklara aktarması icin o sırada yedi yaşında olan Benjamin'i de yanlarına alarak kutsal Menora'yı denizaşırı yolculuğuna uğurlarlar. Seksen yıl sonra aynı Benjamin, şamdanı Yahudilere geri vermesi icin İmparator İustinianos'a yalvarmak uzere Bizans'a gider. İustinianos'un Kudus'teki bir Hıristiyan kilisesine gonderdiği şamdan, orada kaybolmuştur. Ancak Zweig Gomulu Şamdan'da soylenceye bir gun yeniden kavuşma umudu barındıran bir final atfeder.
(Tanıtım Bulteninde)



Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2016


Dili: Turkce
Yayınevi: İş Bankası Kultur Yayınları
Kitap Adı: Gomulu Şamdan Yazar: Stefan Zweig Cevirmen: Regaip Minareci Yayınevi: İş Bankası Kultur Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786053326168
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst