Bodyguardd 1
Bodyguardd
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 2
Best Studio
BySadoTR60 1
BySadoTR60
VictoryasHD 1
VictoryasHD
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gomulu Şamdan

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 51

mum

Türkiye'nin ilk Cross-Platform OldSchool MOBİL & PC 1-99 Sunucusu Lamira2 6 Kasım'da Açılıyor! Büyük Açılışı Kaçırma HEMEN TIKLA!

Suleyman'ın tapınağından cıkan, Yahudilerin kutsal emaneti yedi kollu şamdanın 455 yılında Roma'yı yağmalayan Vandalların eline gecmesi, kentin Yahudi cemaatinde şok etkisi yaratır. Cemaatin yaşlıları, olan biteni gelecek kuşaklara aktarması icin o sırada yedi yaşında olan Benjamin'i de yanlarına alarak kutsal Menora'yı denizaşırı yolculuğuna uğurlarlar. Seksen yıl sonra aynı Benjamin, şamdanı Yahudilere geri vermesi icin İmparator İustinianos'a yalvarmak uzere Bizans'a gider. İustinianos'un Kudus'teki bir Hıristiyan kilisesine gonderdiği şamdan, orada kaybolmuştur. Ancak Zweig Gomulu Şamdan'da soylenceye bir gun yeniden kavuşma umudu barındıran bir final atfeder.
(Tanıtım Bulteninde)



Sayfa Sayısı: 120

Baskı Yılı: 2016


Dili: Turkce
Yayınevi: İş Bankası Kultur Yayınları
Kitap Adı: Gomulu Şamdan Yazar: Stefan Zweig Cevirmen: Regaip Minareci Yayınevi: İş Bankası Kultur Yayınları İlk Baskı Yılı: 2015 Dil: Turkce Barkod: 9786053326168
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst