noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pi-3.Kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 36

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

0001765699001-1.jpg

Şimdi itiraf zamanı!
İtiraf ediyorum: Sana tuzaklar kurdum. Adlarını Fi ve Ci koydum. Can Manay’ın Duru’ya duyduğu aclıkla cıkardım seni yola, Hicbir şeyin gorunduğu gibi olmadığını Deniz’le anlatmaya calıştım sana… Beni takip etmen icin yolumuzu onların hikÂyeleriyle susledim. Anlamları da hemen hemen her satıra gizledim. Cunku Pi’deydi asıl anlatmak istediklerim. Caresizdim. Vazgecemezdim. Sana bu manzarayı mutlaka gostermeliydim. Seninle nihayet burada buluşmak icin cok emek verdim.

Şimdi yine gel benimle, birlikte yurumeye devam edelim.
Savaşların savaşılarak kazanılamayacağını, asıl zaferin ancak doğrudan ayrılmayınca kazanıldığını Ozge anlatsın sana, Yaptığımız her şeyin evrende donup dolaşıp bize nasıl geri geldiğini Can’dan dinle, Analiz edebildiğimiz kadar guclu, sadeliğimiz kadar guzel, gercekliğimizdeki samimiyet kadar eşsiz olduğumuzu Bilge’de gor, Kendi değerini başkalarının gozunden bicenlerin acısını Duru’yla anla, Ve Deniz’in duşuncelerinde tanış geleceğin insanıyla… Gel benimle. Yolumuz uzun değil, Nihayet sana gidiyoruz, bana… BİZ’e.
Sorgulanmamış, analiz edilmemiş bir yaşam hic yaşanmamıştır.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Pi-3.Kitap Yazar: Akilah Azra Kohen Yayınevi: Everest Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2018 Baskı Sayısı: 1. Basım Barkod: 9786051852805

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri