melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yetim Koleksiyoncusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 59

mum

Level 27
Fahri Üye
TM Üye
Konular
7,500
Çözüm
1
Online süresi
13d 20h
Reaksiyon Skoru
3,056
Altın Konu
0
Başarım Puanı
549
MmoLira
31,714
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

0001883679001-1.jpg

Gelmiş gecmiş en guclu ilac, sevgidir…
1918 yılının guzel bir sonbahar gununde başlamıştı her şey. Ben, annem ve henuz kucucuk birer bebek olan ikiz erkek kardeşlerimle sanki babam hÂl savaşta, bir zamanlar adına vatan dediğimiz bir cehennemin ortasında değilmiş gibi o buyuk kutlamaya katılmıştık. Sinsice yayılan kucucuk bir virusun, sadece birkac gun icinde her şeyi değiştireceğinden, o an onem verdiğimiz, kutladığımız, sevdiğimiz şeyleri, etrafımızda donup duran, gulen, nefes alan, şarkı soyleyen tum bu hayatları birer birer hayat sahnesinden sileceğinden habersiz bir şekilde o mahşeri kalabalığın icindeydik.
Biliyor musunuz? Benim annem sabah guneşi gibi kokardı. Sıcacık guluşu icimde buz tutmuş tum korkuları teker teker eritip yok ederdi. Bilseydim… Ah, keşke bilseydim annemin ellerini son kez tuttuğumu. Ona daha sıkı sarılır, beni, kardeşlerimi bırakıp gitmemesi icin yalvarırdım. O kalabalığa girmemek, sonsuza dek evimizin guvenli duvarları arasında kalabilmek icin ne gerekirse yapardım.
Ancak şimdi, annemin bedeni yatağında cansız bir şekilde yatarken ve kardeşlerim aclıktan kıvranarak ağlarken bir secim yapmak zorundayım. Hayatlarımızı ve gorunmez bir iple birbirine bağlıymış gibi duran kaderlerimizi tamamen değiştirecek bir secim. Evet, korkuyorum, hem de cok ama guclu olmaktan başka şansım da yok. İnancın, sevginin gucune inanmalıyım. Cunku gelmiş gecmiş en guclu ilac sevgidir. Bunu biliyorum ve dunya donmeye devam ettiği surece bu asla değişmeyecek.
Ben, Pia Lange ve bu, benim hikÂyem.
Ellen Marie Wiseman'ın usta kaleminden dokulen Yetim Koleksiyoncusu, dunya nufusunun ucte birini etkileyen, olumcul bir pandeminin tam ortasında verilen guclu mucadeleye, sevgiye, bağlılığa ve umuda yazılmış bir destan.

(Tanıtım Bulteninden)

Kitap Adı: Yetim Koleksiyoncusu Yazar: Ellen Marie Wiseman Yayınevi: Arkadya Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 504 Ebat: 13,5 x 21 İlk Baskı Yılı: 2020 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786056955693

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri