- Konular
- 7,500
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 13d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 3,056
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 549
- MmoLira
- 31,714
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
“Ruhunuzu besleyecek ve hatta hayatınızı kurtaracak bir hikÂye!”
- Christine Michaud -
“Herkesin sahip olmak istediği şeylere sahibim ama hayatımdan memnun değilim, sence bu nasıl mumkun oluyor?”
“Eskiden ben de oyleydim: İstediğim her şeyi satın alma gucum vardı, hayatım duygusal anlamda tatmin ediciydi ve sağlıklıydım. Ama butun bunlara rağmen bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyordum. Ne olduğunu tam olarak bilemesem de kendimi bu dunyaya ait hissetmiyordum. Bu genel kasvet hÂli beni rahatsız ediyordu. Ozumu bulamıyordum.”
“Tıpkı benim gibi! Ben de aynı şeyleri hissediyorum. Mutluluklarım kısa suruyor, bir şey yolunda gitmediğinde veya biriyle ters duştuğumde hemen mutsuz oluyorum, surekli gergin hissediyorum… Ben de senin gibi değişmeyi cok isterdim. Ama nasıl?
Fransa’da Bestseller
100.000 Satış Rakamı
Amazon Puanı: 4.8/5
Maëlle her şeyi kontrol altında tutmaya calışan, yoğun tempoda koşturmaktan kendi mutluluğunu onceliği yapmayı unutmuş, Parisli mutsuz bir kadındır. En yakın arkadaşı Romane ile buluştuğunda oğrendiği gercek sonucunda bir secim yapmak zorunda kalır ve ondan istenen uzun, zorlu bir yolculuğa cıkar. Boylece mutluluğa giden hikÂyesi de başlamış olur. Tam da Tolstoy’un dediği gibi, “Tum muhteşem hikÂyeler iki şekilde başlar: Ya biri bir yolculuğa cıkar ya da şehre bir yabancı gelir.”
Buyuk bir hayal kırıklığı yaşadığımızda hikÂyenin sonuna gelip gelmediğimizi bilmiyoruz. Oysa bu elbette buyuk bir maceranın da başlangıcı olabilir.
- Pema Chodron -
(Tanıtım Bulteninden)
Kitap Adı: Bugun Kalan Hayatımın İlk Gunu Yazar: Maud Ankaoua Cevirmen: Gulşah Ercenk Yayınevi: Yan Pasaj Hamur Tipi: 2. Hamur Ebat: 13,5 x 19,5 İlk Baskı Yılı: 2019 Baskı Sayısı: 1. Basım Dil: Turkce Barkod: 9786058276642