Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Başlıkta belirttiğim gibi pet atak sistemini arıyorum hatta sistemin sadece bir parçası işimi görecektir.
Klavyeli olmaması tercihimdir ama o da olabilir elinde olan bana yazarsa çok sevinirim.
Mob atak için gardiyan üzerinde gitmeyi denedim ama bir yerde bi hata yapıyorum sanırım.
Oyuna moba haritası yaptım minyonlar kulelere saldırsın istiyorum onun için gerekiyor.
Klavyeli olmaması tercihimdir ama o da olabilir elinde olan bana yazarsa çok sevinirim.
Mob atak için gardiyan üzerinde gitmeyi denedim ama bir yerde bi hata yapıyorum sanırım.
Oyuna moba haritası yaptım minyonlar kulelere saldırsın istiyorum onun için gerekiyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
battleground olarak aratırsan ilgili kısımları bulabilirsin, şuan hatırlayamadığım sectree ve entity üzerinde başka yerlerdede değişiklik yapmıştım ancak biraz incelersen bulabilirsin
Mİnyonların
Teşekkürler bu gece bakacağım inşallah çözebilirim.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
battleground olarak aratırsan ilgili kısımları bulabilirsin, şuan hatırlayamadığım sectree ve entity üzerinde başka yerlerdede değişiklik yapmıştım ancak biraz incelersen bulabilirsin
İndirdim bunu birazdan inceleyeceğim teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)