- Konular
- 16
- Online süresi
- 20g 75680s
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 78
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 3,058
- DevLira
- 18
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba! Ben HyperX, Metin2 Haritası Tasarımcısıyım
Metin2’nin haritalarında gezmeyi, keşfetmeyi çok seviyorum ve bu tutkumu kendi tasarımlarımla paylaşmak istiyorum. Amacım, Metin2 dünyasına farklı ve eğlenceli haritalar kazandırmak, oyuncuların oyun sırasında keyifli vakit geçirebileceği yeni yerler yaratmak.
Beni diğer harita tasarımcılarından farklı kılan şey, her haritada bir hikaye yaratmak ve oyuncuların eğlenceli bir deneyim yaşamasını sağlamak. Haritalarımda, farklı zorluk seviyeleri ve gizli bölgelerle keşfetmeye değer yerler oluşturuyorum. Bir köy, bir orman veya gizli bir zindan... her biri keşfedilmeyi bekleyen yeni bir macera.
Eğer Metin2 haritası arayışındaysanız, benimle iletişime geçebilirsiniz. Farklı ve eğlenceli bir harita tasarımı için her zaman hazırım!

Metin2’nin haritalarında gezmeyi, keşfetmeyi çok seviyorum ve bu tutkumu kendi tasarımlarımla paylaşmak istiyorum. Amacım, Metin2 dünyasına farklı ve eğlenceli haritalar kazandırmak, oyuncuların oyun sırasında keyifli vakit geçirebileceği yeni yerler yaratmak.
Beni diğer harita tasarımcılarından farklı kılan şey, her haritada bir hikaye yaratmak ve oyuncuların eğlenceli bir deneyim yaşamasını sağlamak. Haritalarımda, farklı zorluk seviyeleri ve gizli bölgelerle keşfetmeye değer yerler oluşturuyorum. Bir köy, bir orman veya gizli bir zindan... her biri keşfedilmeyi bekleyen yeni bir macera.
Eğer Metin2 haritası arayışındaysanız, benimle iletişime geçebilirsiniz. Farklı ve eğlenceli bir harita tasarımı için her zaman hazırım!

- Konular
- 0
- Online süresi
- 44463s
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 54
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 921
- DevLira
- 0
Siteniz mevcut mu
- Konular
- 16
- Online süresi
- 20g 75680s
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 78
- TM Yaşı
- 5 Yıl 9 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 3,058
- DevLira
- 18
Malesef youtube üzerinden gösterim yapıyordum fakat tleifler yüzünden kanal kapatıldıSiteniz mevcut mu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)