- Konular
- 258
- Online süresi
- 3ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 1,047
- Altın Konu
- 15
- Başarım Puanı
- 224
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 7,803
- DevLira
- 15
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
SADE VE TEMİZ SİZLERE SERVER BAKIM MODU ATIYORUM QUEST GİBİ FOKSİYONLAR DEGİLDE SRC TAŞIYALIM
SERVER ACILIŞ ZAMANLARINDA SİZLERE KOLAYLIK SAGLİCAKTIR
NACİVAT SQL STATUS 0 BAKIM MODU
1 YAZDIGINIZDA HERKES GİRER
REBOOT GEREKTİRMEZ
SERVER ACILIŞ ZAMANLARINDA SİZLERE KOLAYLIK SAGLİCAKTIR
NACİVAT SQL STATUS 0 BAKIM MODU
1 YAZDIGINIZDA HERKES GİRER
REBOOT GEREKTİRMEZ
Ekli dosyalar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Kime ettiğini kendin hatırlayabilirsin, sorun var ise ban ile ilgili turkmmo@gmail.com mail atabilirsin yada banınız açıldığında özel mesaj olarak gelen mesajda görebilirsiniz, bu tür durumlarda ban alıyorsan haksız değildir. Haksız olduğunu düşünüyorsan ilettiğim adımları uygularsın. Ayrıca konuların altına taşımana gerek yok durumu.Yazmıştım etiket attım tekrar.
Senin files olmadığı kesinKeşke hangi filesten söktüğünüde yazsaydın neyse, Paylaşım için teşekkürler.
1.Sistemin forumuz üzerinde aktif satış konusu yoktur (dolayısı ile kapatılması veya mudahale edilmesi gereken bir durum yoktur)
2.Arşivden sökülen sistem evet hazarfenin filesininden bir sistemi welberw tarafından yazılan.
Hezarfenin filesine o sistemi ekleyen benim wareze atanda benimneyse tartışmaya gerek yok iyi forumlar
Sistemin satış konusu forum üzerinde var mı? ( Site demiyorum KONU diyorum ) Yoksa uzatmayın.
Sistem ona ait ama files olarak arvisden söküldü, Ona ait olduğunu biliyorsunuz bu adamın aktif satış konusu var bu konu neden kapatılmadı ?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Şikayetin var ise raporlayabilirsin konuyu.
Ek olarak, konuşmana dikkat et, kemik atmak felan hiç hoş şeyler değil. TEKRARLAMA.
Elinize sağlık.Hezarfenin filesine o sistemi ekleyen benim wareze atanda benimneyse tartışmaya gerek yok iyi forumlar
- Konular
- 442
- Online süresi
- 2ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 3,218
- Altın Konu
- 133
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 2 Yıl 8 Ay 29 Gün
- MmoLira
- 49,894
- DevLira
- 12
AYNI SİSTEMİ KULLANIYORUM SORUNSUZ TAVSİYE EDİYORUM PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
- Konular
- 40
- Online süresi
- 1ay 27g
- Reaksiyon Skoru
- 365
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 106
- TM Yaşı
- 2 Yıl 11 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 1,680
- DevLira
- 15
Teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)