Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Daha iyisini sen yaz sen satışa koy 1 gr bile bilgin yokken burada kendini ünlü etmeye çalışman ve satış yapan insanları lekelemen vede bana saçma sapan kelimeler kullanarak bir yere varamazsın eğer bir sıkıntın var ise rapor tuşuna basarak şikayet edebilirsin.Neyini kovalıcaz kardeş REWORK ATMAK KOD YAZMAK DEĞİLDİR BU KAFADAN CIK MİLLETİN GÖZÜNE GİRCEM DİYE KISILIGINI BURALARA DÖKME
SDFKLASKLDLKASDLKASD GIT PET SISTEMINI YAZDIR BELKİ YAPAR XDDaha iyisini sen yaz sen satışa koy 1 gr bile bilgin yokken burada kendini ünlü etmeye çalışman ve satış yapan insanları lekelemen vede bana saçma sapan kelimeler kullanarak bir yere varamazsın eğer bir sıkıntın var ise rapor tuşuna basarak şikayet edebilirsin.
Neden bu kadar ağlıyorsun anlamıyorum.Şuan Umut'u daha iyi anlıyorum sayende teşekkür ederim.SDFKLASKLDLKASDLKASD GIT PET SISTEMINI YAZDIR BELKİ YAPAR XD
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)