Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Elinde bunun gibi Türkçe olan ve sorunsuz çalışan Referansı olan kişiler yazarsa sevinirim ücretli olarak almak istiyorum " Lütfen sistem alındıktan sonra destek sağlıcak kişiler iletişime geçerse sevinirim "
Valiant2 Filesdan alıntıdır fotoğraf
Elinde bunun gibi Türkçe olan ve sorunsuz çalışan Referansı olan kişiler yazarsa sevinirim ücretli olarak almak istiyorum " Lütfen sistem alındıktan sonra destek sağlıcak kişiler iletişime geçerse sevinirim "
Ekli dosyalar
Merhabalar hocam bu sistem @welberw ye aittir kendisi ile iletişime gecebilirsinizMerhaba,
Bu Sistem ASLANA ait ne welberw? xdMerhabalar hocam bu sistem @welberw ye aittir kendisi ile iletişime gecebilirsiniz
@Wanda Maximoff yaz müsaitse yapar
Son düzenleme:
Ben bahsettiğiniz kişinin satış konusunu görmedim fakat buradan şunu çıkarttım Umut arkadaşım seni gayet iyi kovalıyor

Neyini kovalıcaz kardeş REWORK ATMAK KOD YAZMAK DEĞİLDİR BU KAFADAN CIK MİLLETİN GÖZÜNE GİRCEM DİYE KISILIGINI BURALARA DÖKMEBen bahsettiğiniz kişinin satış konusunu görmedim fakat buradan şunu çıkarttım Umut arkadaşım seni gayet iyi kovalıyor![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)