romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kontrol Ediliyor Rascal Ac

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hyrtkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hyrtkar

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
23
Online süresi
12d 6h
Reaksiyon Skoru
33
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 5 Gün
Başarım Puanı
118
MmoLira
1,950
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   1   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sa Rascal ac banı yemişim herhangi bir metin2 bile yüklü değildi ne ara yedim neyden yedim bilmiyorum lordmt2 yükledim youtube da görüp başlıcaktım giremiyorum ban yemişim bu rascal ac bypass mevcutmudur acaba

diyelim ki gerçekten metin2 yüklü olmadığı halde yasaklandın, bunu rascal anticheat adminleriyle iletişime geçip olayı anlatıp legal bir şekilde banını kaldırması için talepte bulunacağına koruma için bypass aramaya koyulman fazlasıyla şüphe çekici.

diyelim ki gerçekten metin2 yüklü olmadığı halde yasaklandın, bunu rascal anticheat adminleriyle iletişime geçip olayı anlatıp legal bir şekilde banını kaldırması için talepte bulunacağına koruma için bypass aramaya koyulman fazlasıyla şüphe çekici.
ulaşabileceğim bir adres bulamadım şuan oynamak istediğim oyuna ticket atıp sorunu çözdüm dc adreslerini verdiler ordan iletişime geçtim yıllar önce metin2 den bildiğim tek site burası kalmış buraya yazdım bende

Çok garip bir kafa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri