Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı SETUP KURMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 02salim02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 358

02salim02

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
17
Çözüm
3
Online süresi
16d 23h
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 9 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
916
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Smart install maker indirdim fakat setupı kuramadım sanırım klasör seçiminde hata yapıyorum yardımcı olabilecek var mı? Kurulum konusunda anydesk ya da dc adresi atabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. https://forum.turkmmo.com/konu/3897569-metin2-setup-hazirlama-kurulum-detayli-anlatim/ Bu konu üzerinden indirdim ve yapmaya çalıştım fakat yapamadım bireysel yardımcı olacak arkadaşlar ya da konu altında klasör seçimini detaylı bir şekilde anlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

Problemi çözdüm konu kapatılabilir

Problemi nasıl çözdüğünüzü yazarsanız hata alanlar için cevap olur en azından hocam

Problemi nasıl çözdüğünüzü yazarsanız hata alanlar için cevap olur en azından hocam
hata alan arkadaşlar dm üzerinden ulaşım sağlarlarsa direkt yardımcı olurum kendim. tek tek klasör seçmek yerine metin2 dosyasının kendini seçip inşa et diyorsunuz bu kadar :)

hata alan arkadaşlar dm üzerinden ulaşım sağlarlarsa direkt yardımcı olurum kendim. tek tek klasör seçmek yerine metin2 dosyasının kendini seçip inşa et diyorsunuz bu kadar :)
Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri