- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,841
- DevLira
- 47
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Arvis2 sahibi ile ortak dosya işine girdik kendisinin birşeyden anlamamasına rağmen arkadaşız diyerekten. Sonrasında bir arkadaşım bana 2 olay anlattı 1 tanesini gerçekten açıklayamam çünkü aşırı mide bulandırıcı bu olayı öğrendikten sonra kendisininde farkına vardığı gibi uzaklaştım kendisinden dosyayla ilgilenmedim herhangi bir şekilde, dünde 1 olayını daha öğrendim bu olayda yine bana göre ters ve saçma sapan bir olaydı olayı özet geçmiştim satış konumda fakat Victoryas Coolime artık nasıl bir isimse gelir konunun altına birazdan yorum yapar bu olaydan sonra artık karar verdim ve bu arkadaşla ne bir arkadaşlık nede iş olarak bağlantımı kesmeye karar verdim olayla ilgili ekran görüntüsünü atıp yinede sormak istedim sonrasında bağlantıyı tamamen kesme kararı aldım. İnsanlık olsun yeni çocuğu oldu diye dosyayı kullanabilirsin ama satamazsın dedim game olarak kiralarım tarzında boş boş şeyler söyledi Bugün wp den yazdığımda da "MAHKEMEM VAR 1 TANE SANADA SIKARIM XD" diye birşey yazdı sonrasında kapım açık tekrar çalışmak istersen gel yazdı üzerine onun ismi üzerinden prim yapıyormuşum adamın oyun ismini satış konuma refrans ekledim yönetimden referansı kaldırdılar nasıl bir prim peşinde olabilirim yada yapabilirim konu ufak tefek böyle konuya zaten gelip yazacak kimsenin gazına geldiğim zaten yok bir kişiyle kendi insiyatifinde çalışmayı bırkabilirsin hal hareketlerine göre kendine yediremiyorsada bu onun sorunu bneim değil dosyalar denendi oyundan atmalar ara sıra oldu ama genel olarak hiç bir sorunu yoktur 1 adet fix attım sonradan bu fix o kişide yok yada bana söylediği gibi bana attığın halini paylaşırım dedi o halinde de yok şuanki halinde o fix mevcut TEK UYARIM ÇALIŞACAĞINIZ KİŞİYİ UFAKTA OLSA ARAŞTIRIN ÖĞRENİN İYİ KULLANIMLAR
05.12.2024 / 21:02
güncellemeyi yapanlar bu dosyayıda gamenizin içine atıp tekrar build alın
Oyunun sonlarına doğru bir görsel
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
05.12.2024 / 21:02
güncellemeyi yapanlar bu dosyayıda gamenizin içine atıp tekrar build alın
Oyunun sonlarına doğru bir görsel
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba,
Hemen hemen tüm mesajları okudum fakat bunu iletmek istiyorum forum bir tartışma ve yardımlaşma platformudur tartışabilirsiniz fikir alışverişi olabilir fakat kimse kimseye hakaret + rencide edici sözler ifade edemez ifade edene gerekli işlem uygulanır bu mesajımdan sonra bu tür hakaretlere ve hakaret vari bir tartışmaya çeken kim olursa olsun gerekli işlemi yapacağım lütfen tartışmalarımızın dozacını ayarlayınız.
Arkadaşlar konu içerisinde tartışmaya yönelik yorumlardan vazgeçin konu gözetimim altında.
Paylaşım için teşekkürler. Makineme kurup bir göz gezdirdim de gözden geçirilmesi gereken sistemler, ve çözülmeyi bekleyen hatalar mevcut. Müsait vakitlerimde çözüp konuya güncel olarak eklemesini yapabilirim. Söz vermiyorum özelden mesaj atıp ne zaman atacaksın tarzı mesajlara cevap vermeden kapatırım.
@CoolLimes Tekrardan geçmiş olsun canom
Geldi o mistik yorumfreebsd ve mysql sürümü nedir ?
Amatör değiliz kısmında bittim. Keşke amatörlük seviyesine ulaşsan ama dolandırıcılıktan başka adını öne çıkaran bir vasfın olduğunu düşünmüyorum.
- Konular
- 258
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 3mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 1,047
- Altın Konu
- 15
- Başarım Puanı
- 224
- MmoLira
- 7,803
- DevLira
- 15
paylaşım icin teşekkürler ne arvismiş her yerde filesi
- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 1,433
- DevLira
- 3
Kullanan arkadaşlara başarılar dilerim, Oyundan atmalar ve paket hataları aşırı derecede fazla söylediğim gibi bu arkadaşa toplam 15 20 k para ödemişimdir bu zamana kadar herkes bununla iş yapılmaması gerektiğini anlamıştır umarım iyi forumlar, Ek olarak bu yapının düz halinide ben atıcam.
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,841
- DevLira
- 47
arvis2 nin kendi dosyası yok hiç bir zamanda kendi yaptığı bir dosya olmadı hocam benim dosyam arkadaşım diye vermiştim dosyamı oyun ismi onun dosyalar onun değilpaylaşım icin teşekkürler ne arvismiş her yerde filesi
- Konular
- 70
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 241
- MmoLira
- 1,841
- DevLira
- 47
Beni bilen biliyor kullananlara başarılar falan ,şte normal toxic forum kullanıcı yorumuKullanan arkadaşlara başarılar dilerim, Oyundan atmalar ve paket hataları aşırı derecede fazla söylediğim gibi bu arkadaşa toplam 15 20 k para ödemişimdir bu zamana kadar herkes bununla iş yapılmaması gerektiğini anlamıştır umarım iyi forumlar, Ek olarak bu yapının düz halinide ben atıcam.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)