ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

METİN2 WORLD EDİTÖR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hertarafkahpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 354

hertarafkahpe

Level 1
Üye
Konular
5
Online süresi
4d 14h
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
2 Yıl 3 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
546
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM DÜZELTİLSİN LÜTFEN

- WORLD EDİTÖR İLE TASARIM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HER ŞEY İYİ HOŞ FAKAT YENİ ZEMİNLER EVLER FALAN HALİ HAZIRDA RAR İÇERİSİNDE PAYLAŞAN VAR MI BULAMADIM BİLEN YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUM :)

----
BİR DE SUYUN İÇERİSİNE BALIK ANİMASYONU EKLEMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM BİTİRDİKTEN SONRA BURADA PAYLAŞIP KULLANIMA SUNUCAM BENCE ÇOK ŞİRİN OLDU DİYEBİLİRİM HATTA MÜKEMMEL.

Bu alanda ilerleyiniz.

KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM DÜZELTİLSİN LÜTFEN

- WORLD EDİTÖR İLE TASARIM YAPMAYA ÇALIŞIYORUM HER ŞEY İYİ HOŞ FAKAT YENİ ZEMİNLER EVLER FALAN HALİ HAZIRDA RAR İÇERİSİNDE PAYLAŞAN VAR MI BULAMADIM BİLEN YARDIMCI OLURSA MEMNUN OLURUM :)

----
BİR DE SUYUN İÇERİSİNE BALIK ANİMASYONU EKLEMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM BİTİRDİKTEN SONRA BURADA PAYLAŞIP KULLANIMA SUNUCAM BENCE ÇOK ŞİRİN OLDU DİYEBİLİRİM HATTA MÜKEMMEL.
Selam,
Muhammed'in Güzel anlatımlı konusu mevcut.

KONU LİNKİ
Bu konuya bakarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Suyun içerisine balık animasyonu ekleme konusuna gelince istediğiniz şeyin ya objesini bulmanız yada bunu effect olarak ekleyeceğiniz için, Effect dosyasını bulmanız gerekli. Ve ya nasıl yapıldığını öğrenip kendinizde yapabilirsiniz.
İyi formlar. :)

Selam,
Muhammed'in Güzel anlatımlı konusu mevcut.

KONU LİNKİ
Bu konuya bakarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Suyun içerisine balık animasyonu ekleme konusuna gelince istediğiniz şeyin ya objesini bulmanız yada bunu effect olarak ekleyeceğiniz için, Effect dosyasını bulmanız gerekli. Ve ya nasıl yapıldığını öğrenip kendinizde yapabilirsiniz.
İyi formlar. :)
kullanmayı yeterince öğrendim çok güzel işler de çıkartıyorum fakat orijinal metin2 görselleri üzerinde ne kadar mükemmel iş çıkarabilirsen işte :) hali hazırda yaptıkları ojeleri zeminleri evleri efekleri paylaşan kişiyi aramaktı asıl amacım çoğu konuda ki link kırık ne yazık ki. yorumun için teşekkürler

kullanmayı yeterince öğrendim çok güzel işler de çıkartıyorum fakat orijinal metin2 görselleri üzerinde ne kadar mükemmel iş çıkarabilirsen işte :) hali hazırda yaptıkları ojeleri zeminleri evleri efekleri paylaşan kişiyi aramaktı asıl amacım çoğu konuda ki link kırık ne yazık ki. yorumun için teşekkürler
Aslında bu dosyaları bulman çok basit. TR'nin kendi packını bulup unepk ile çok rahat bir şekilde açabilirsin.
3d Modelleme bölümünde Paylaşmış olduğum güzel ev modelleri, Portal modelleri falan var. Onlarıda indirip güzel tasarımlar çıkarabilirsin. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri