Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Juventus FC'nin Sosyal Medya hesabı Hacklendi!

adigesaw

Adige
Fahri Üye
Katılım
10 Haz 2009
Konular
503
Mesajlar
6,688
Online süresi
2ay 6g
Reaksiyon Skoru
1,522
Altın Konu
58
Başarım Puanı
316
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 17 Gün
MmoLira
10,591
DevLira
12

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ekran görüntüsü 2024-10-24 205416.png
Juventus FC’nin sosyal medya hesabı Türk hackerlar tarafından ele geçirildi!

Gün içinde Arda Güler ile ilgili bir transfer haberi paylaşan Juventus FC'nin X (eski Twitter) hesabının hacklendiği anlaşıldı. Sosyal medya, Juventus'un hesabından yapılan ilginç paylaşımlarla çalkalanıyor. İtalyan futbol devi Juventus, genç yıldız Arda Güler'in transferini duyurduğunda, futbol dünyasında büyük bir şaşkınlık yarattı. Ancak, bu olayın aslında bir hacklenme vakası olduğu kısa sürede ortaya çıktı.


Juventus hesabında Arda Güler paylaşımı!

Juventus’un İngilizce Twitter hesabından yapılan bir paylaşımda, Real Madrid’de fazla forma şansı bulamayan Arda Güler’in Juventus’a transfer olduğu açıklandı. Genç yıldızın fotoğrafıyla birlikte yapılan bu duyuru, futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken, gerçek daha sonra ortaya çıktı. Paylaşım, on binlerce kişi tarafından görüldü ve yorumlandı, hatta bazı futbol yorumcuları bu haberin doğruluğunu tartışmaya başladı. Ancak kısa süre sonra Juventus, hesabın hacklendiğini ve Arda Güler transferiyle ilgili paylaşılan bilgilerin gerçek olmadığını açıklayan bir duyuru yaptı. Kulüp, taraftarlarına yanlış bilgilere itibar etmemeleri gerektiğini belirterek, sorunu çözmek için çalıştıklarını duyurdu.

Ekran görüntüsü 2024-10-24 204807.png
Juventus her ne kadar hesabının hacklendiğini ve gerekli önlemleri aldığını açıklasa da, hesabı ele geçiren kişiler, eğlenceli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Haberi hazırlarken, aynı hesaptan Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un istifa ettiğine dair yeni tweetler atılmaya devam ediyordu.
 
Paylaşım için teşekkürler.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri
Üst