- Konular
- 7
- Online süresi
- 4h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 145
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben Gold Gamepad namıdiğer The Enkebit 
8 yıllık forumcu adamım, bir siber güvenlik forumunda yetkiliyim. Oyun oynamayı ve haberlerini yazmayı severim daha önce iki farklı marka ile oyunlar için makale yazarlığı yaptım. Buraya üye olmamın en büyük sebebi oynadığım oyunlardan aldığım kesitleri paylaşım yapıp yeni arkadaşlıklar kurmak ve etkileşim oluşturmak. Bunun için bir sakınca var mıdır, genellikle Call Of Duty Multiplayer oynuyorum ve aldığım kesitleri burada paylaşmak istiyorum? Bu konuda yardımcı olur musunuz? 2 adet de eser (kitap), sahibiyim. Reklam olmasın diye buraya yazmıyorum şuan.

8 yıllık forumcu adamım, bir siber güvenlik forumunda yetkiliyim. Oyun oynamayı ve haberlerini yazmayı severim daha önce iki farklı marka ile oyunlar için makale yazarlığı yaptım. Buraya üye olmamın en büyük sebebi oynadığım oyunlardan aldığım kesitleri paylaşım yapıp yeni arkadaşlıklar kurmak ve etkileşim oluşturmak. Bunun için bir sakınca var mıdır, genellikle Call Of Duty Multiplayer oynuyorum ve aldığım kesitleri burada paylaşmak istiyorum? Bu konuda yardımcı olur musunuz? 2 adet de eser (kitap), sahibiyim. Reklam olmasın diye buraya yazmıyorum şuan.

- Konular
- 1,450
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,565
- Altın Konu
- 1,027
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 36,871
- DevLira
- 110
Hoşgeldiniz.,tabiki paylaşım yapabilirsiniz,memnuniyet duyarız.İstediğiniz zaman bu kategoriye makalenizi paylaşabilirsiniz. https://forum.turkmmo.com/kategori/cod-serileri/ İyi forumlar.
- Konular
- 7
- Online süresi
- 4h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 145
- DevLira
- 0
Teşekkürler hoş buldum, haber yazacağım zaman oyun haberleri bölümünü uygun görüyorum. Ben daha çok bu attığınız yerde Call Of Duty Multiplayer 1 dakikalık oynanış videosu atsam uygun mu, orası? Yoksa, videoların atıldığı özel bir bölüm var mı?Hoşgeldiniz.,tabiki paylaşım yapabilirsiniz,memnuniyet duyarız.İstediğiniz zaman bu kategoriye makalenizi paylaşabilirsiniz. https://forum.turkmmo.com/kategori/cod-serileri/ İyi forumlar.
Videolar dan kastım "gameplay" olarak.
- Konular
- 1,450
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,565
- Altın Konu
- 1,027
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 36,871
- DevLira
- 110
Kendi çektiğiniz oyun inceleme, ilk bakış , oynanış, rehber videolarınızı bu kategoride paylaşabilirsiniz.İyi forumlar dilerim.Teşekkürler hoş buldum, haber yazacağım zaman oyun haberleri bölümünü uygun görüyorum. Ben daha çok bu attığınız yerde Call Of Duty Multiplayer 1 dakikalık oynanış videosu atsam uygun mu, orası? Yoksa, videoların atıldığı özel bir bölüm var mı?
Videolar dan kastım "gameplay" olarak.
Oyun Videoları
Kendi çektiğiniz oyun inceleme, ilk bakış , oynanış, rehber videolarınızı bu bölümde paylaşabilirsiniz...