- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 1,233
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkese Merhabalar,
Hakkımda: Ben Uğur, 27 yaşındayım lua yazılımıyla uğraşıyorum. Lua dilinde yazılmış bir çok questi inceledim ve kendimce birşeyler yapmaya çalıştım. Şuanda kendi sunucum için quest yazıyorum ekstra olarak quest satışı yapmak için foruma konu açmak istedim.
Quest üzerinde deneyimlediğim bilgiler;
1-) Görev Questleri ( Süreli-Süresiz )
2-) Çok Yönlü NPC Questi
3-) Biyolog Görevi Questleri ( Tek Tık, Çoklu Görev )
4-) Questlerde eksik yazılan kodlamalar yüzünden çıkan bugları fixlemek.
5-) Işınlanma Yüzüğü ( Krallıklara göre ışınlanma )
6-) Otomatik Mesajlar
7-) Mob öldürüldüğünde çıkan mesajlar..
Quest üzerinde deneyimlemediğim bilgiler;
Function ( Fonksiyonlar )
Bazı questlerde fonksiyon kullanımı gerekebilir kullanmış olduğum ufak çaplı fonksiyonlar var fakat henüz kendimi bu konuda geliştirmiş değilim, Yakın bir zamanda üzerine düşeceğim.
Çalışma Süreci Hakkında Bilgiler:
Fiyat işe başlamadan önce konuşulur anlaşılır ise yazmaya başlarım, ücreti quest tamamen bittikten sonra teslim ederken alırım.
Quest yazmaya başladıktan sonra her adımda müşterime bilgi veririm isteğe göre değişiklikleri yaparım.
Questleri 1 ila 7 gün içerisinde müşterinin isteği doğrultusunda tasarlayıp teslimatı gerçekleştiririm.
İletişim Adresleri:
NOT: 1 Hafta önce işe başladım, malum fazla zamanım kalmıyor yinede talep oluştuğunda akşamları 19:00 - 00:00 arası ilgilenebilirim.
Eğer konuya talep artarsa yapılan işlerin tanıtım videosunu çekip konuya dahil ederim aynı zamanda kendimi dahada geliştirip daha iyi hizmetler vermek için burada olacağımdan emin olabilirsiniz. ( Tabi talep fazla olursa
)
Hakkımda: Ben Uğur, 27 yaşındayım lua yazılımıyla uğraşıyorum. Lua dilinde yazılmış bir çok questi inceledim ve kendimce birşeyler yapmaya çalıştım. Şuanda kendi sunucum için quest yazıyorum ekstra olarak quest satışı yapmak için foruma konu açmak istedim.
Quest üzerinde deneyimlediğim bilgiler;
1-) Görev Questleri ( Süreli-Süresiz )
2-) Çok Yönlü NPC Questi
3-) Biyolog Görevi Questleri ( Tek Tık, Çoklu Görev )
4-) Questlerde eksik yazılan kodlamalar yüzünden çıkan bugları fixlemek.
5-) Işınlanma Yüzüğü ( Krallıklara göre ışınlanma )
6-) Otomatik Mesajlar
7-) Mob öldürüldüğünde çıkan mesajlar..
Quest üzerinde deneyimlemediğim bilgiler;
Function ( Fonksiyonlar )
Bazı questlerde fonksiyon kullanımı gerekebilir kullanmış olduğum ufak çaplı fonksiyonlar var fakat henüz kendimi bu konuda geliştirmiş değilim, Yakın bir zamanda üzerine düşeceğim.
Çalışma Süreci Hakkında Bilgiler:
Fiyat işe başlamadan önce konuşulur anlaşılır ise yazmaya başlarım, ücreti quest tamamen bittikten sonra teslim ederken alırım.
Quest yazmaya başladıktan sonra her adımda müşterime bilgi veririm isteğe göre değişiklikleri yaparım.
Questleri 1 ila 7 gün içerisinde müşterinin isteği doğrultusunda tasarlayıp teslimatı gerçekleştiririm.
İletişim Adresleri:
NOT: 1 Hafta önce işe başladım, malum fazla zamanım kalmıyor yinede talep oluştuğunda akşamları 19:00 - 00:00 arası ilgilenebilirim.
Eğer konuya talep artarsa yapılan işlerin tanıtım videosunu çekip konuya dahil ederim aynı zamanda kendimi dahada geliştirip daha iyi hizmetler vermek için burada olacağımdan emin olabilirsiniz. ( Tabi talep fazla olursa
)Sıfırdan yapmış olduğum bir kaç questim var konuya örnek olarak bırakıyorum..
OldSchool Işınlanma Yüzüğü Questi
Ödüllü Görev Questi
OldSchool Işınlanma Yüzüğü Questi
Ödüllü Görev Questi
Son düzenleme:
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 1,233
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 2
- Online süresi
- 2d 11h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 1,233
- DevLira
- 0
Güncel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)