- Konular
- 2
- Online süresi
- 3h 32m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 63
- MmoLira
- 368
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Herkese günaydın, app storedan discord kaldırılmış discordu iphone telefonuma yüklememin bir yolu var mı?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 6m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 7 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 98
- DevLira
- 0
Selam.İşe yarar mı bilmiyorum ama bir yol var dene istersen. Türkiyeden girdiğin zaman Discord app Storede hiç yok.Ama apple hesabınızın hesap ayarlarından ülke ve bölge yi başka bir ülke yaparsanız eğer (örnegin ABD) discord app storede görünecektir. Böylece yükleme yapabilirsiniz diye düşünüyorum. İşe yaramazsa telefonunuzda da ülke ve bölgeyi ABD yapıp tekrar denersiniz.. Başka bir yolu var mı bilmiyorum.ama 2. bir yol olarak aklıma gelen şey.. Belki apk yükler gibi yüklenebilir ama onu da hiç denemedim. İos için discord.ipa yazıp ararsanız internette bulabilirsiniz beki böyle yükleye bilirsiniz. Ama kesin sonuç alırmısınız bilmiyorum...Herkese günaydın, app storedan discord kaldırılmış discordu iphone telefonuma yüklememin bir yolu var mı?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)