ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

ios discord yükleme hk.

zekarus123

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
3h 32m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 9 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
63
MmoLira
368
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese günaydın, app storedan discord kaldırılmış discordu iphone telefonuma yüklememin bir yolu var mı?

Herkese günaydın, app storedan discord kaldırılmış discordu iphone telefonuma yüklememin bir yolu var mı?
Selam.İşe yarar mı bilmiyorum ama bir yol var dene istersen. Türkiyeden girdiğin zaman Discord app Storede hiç yok.Ama apple hesabınızın hesap ayarlarından ülke ve bölge yi başka bir ülke yaparsanız eğer (örnegin ABD) discord app storede görünecektir. Böylece yükleme yapabilirsiniz diye düşünüyorum. İşe yaramazsa telefonunuzda da ülke ve bölgeyi ABD yapıp tekrar denersiniz.. Başka bir yolu var mı bilmiyorum.ama 2. bir yol olarak aklıma gelen şey.. Belki apk yükler gibi yüklenebilir ama onu da hiç denemedim. İos için discord.ipa yazıp ararsanız internette bulabilirsiniz beki böyle yükleye bilirsiniz. Ama kesin sonuç alırmısınız bilmiyorum...

Tweak Store Var onu indir bu uygulama da çoğu ücretli içerikte ücretszi :)

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri