- Konular
- 166
- Çözüm
- 22
- Online süresi
- 5mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 8
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 965
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Los Santos şehri için belediyeye ait bir departman ve San Andreas için eyalet çapında bir departman olmak üzere iki ayrı Ulaştırma Bakanlığı departmanı oluşturmaya karar verdim.
LSDOT için, Adam's Apple Bulvarı, Chupacabra Caddesi ve Rancho olmak üzere bazı farklı Depo adları ve bunlara uygun logolar ekledim.
Ayrıca, birkaç polis çekicisi boyası (SAHP boyası benim SAHP Boyası setimle uyuşuyor)
Ve sadece ek bir şey olarak, birkaç Los Santos Gümrük "Yetkili Polis/Otoyol Çekici" boyası.
Keşke daha fazla ücretsiz çekici bağlantısı verebilseydim, ancak ne yazık ki şu anda bu topluluktaki tüm kaliteli çekici modelleri ücretli görünüyor. Umarım bu bir noktada değişir, ancak şimdilik işte birkaç ücretsiz tasarım.
Bazı fotoğraflarda JCookGrime'ın DOT araçları, benim tarafımdan düzeltilmiş görünümleriyle yer alıyor. Bu görünümleri dahil etmedim ancak içinde bulundukları pakete bir bağlantı sağlayacağım.
Kullanılan Araçlar:
LSDOT vinç ve platformlu kamyon ve SAHP platformlu kamyon için
SADOT mürettebat kabinli Ram kurtarıcı ve düz yataklı kamyon ve Ford mürettebat düz yataklı kamyon, Kod 3 Geliştirme çekme paketi için
LSPD tek kabinli Ram düz yataklı ve Los Santos Customs mürettebatı Ram düz yataklı için
SADOT ağır hizmet tipi çekici için
SADOT mürettebat kabini Freightliner M2 için
JCookGrimes' DOT seti (E350 minibüs, Ram kar temizleme/tuz kamyonu, Peterbuilt kar temizleme kamyonu)
SADOT Silverado çekici için
SADOT Augury Sigorta Hizmet Kamyonu için
LSDOT Mors Mutual Utility kamyonu için
LS Customs Peterbuilt düz yataklı kamyon için
Ram hurdacısı için, onu bulduğu için Medicmojo'ya teşekkürler, Rabbit Development'ın çekici kamyonu
Casey's Highway Clearance ağır hizmet tipi vinç için
LS Customs orta görev çekicisi için
Beeker'ın hurdacısı için
Flywheels'ın 2013 Ram kurtarıcısı JA Designs'dır, yasal bir bağlantısı mevcut değildir, aynı şey Los Santos Customs için Bagged Customs International'ın ağır kurtarıcısı için de geçerlidir.
Kullanılan herhangi bir F150 modeliyle bağlantı yok, ancak herhangi bir GeorgieMoon mürettebat kabinli F-150'ye uyacaktır
İNDİR
LSDOT için, Adam's Apple Bulvarı, Chupacabra Caddesi ve Rancho olmak üzere bazı farklı Depo adları ve bunlara uygun logolar ekledim.
Ayrıca, birkaç polis çekicisi boyası (SAHP boyası benim SAHP Boyası setimle uyuşuyor)
Ve sadece ek bir şey olarak, birkaç Los Santos Gümrük "Yetkili Polis/Otoyol Çekici" boyası.
Keşke daha fazla ücretsiz çekici bağlantısı verebilseydim, ancak ne yazık ki şu anda bu topluluktaki tüm kaliteli çekici modelleri ücretli görünüyor. Umarım bu bir noktada değişir, ancak şimdilik işte birkaç ücretsiz tasarım.
Bazı fotoğraflarda JCookGrime'ın DOT araçları, benim tarafımdan düzeltilmiş görünümleriyle yer alıyor. Bu görünümleri dahil etmedim ancak içinde bulundukları pakete bir bağlantı sağlayacağım.
Kullanılan Araçlar:
LSDOT vinç ve platformlu kamyon ve SAHP platformlu kamyon için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SADOT mürettebat kabinli Ram kurtarıcı ve düz yataklı kamyon ve Ford mürettebat düz yataklı kamyon, Kod 3 Geliştirme çekme paketi için
LSPD tek kabinli Ram düz yataklı ve Los Santos Customs mürettebatı Ram düz yataklı için
SADOT ağır hizmet tipi çekici için
SADOT mürettebat kabini Freightliner M2 için
JCookGrimes' DOT seti (E350 minibüs, Ram kar temizleme/tuz kamyonu, Peterbuilt kar temizleme kamyonu)
SADOT Silverado çekici için
SADOT Augury Sigorta Hizmet Kamyonu için
LSDOT Mors Mutual Utility kamyonu için
LS Customs Peterbuilt düz yataklı kamyon için
Ram hurdacısı için, onu bulduğu için Medicmojo'ya teşekkürler, Rabbit Development'ın çekici kamyonu
Casey's Highway Clearance ağır hizmet tipi vinç için
LS Customs orta görev çekicisi için
Beeker'ın hurdacısı için
Flywheels'ın 2013 Ram kurtarıcısı JA Designs'dır, yasal bir bağlantısı mevcut değildir, aynı şey Los Santos Customs için Bagged Customs International'ın ağır kurtarıcısı için de geçerlidir.
Kullanılan herhangi bir F150 modeliyle bağlantı yok, ancak herhangi bir GeorgieMoon mürettebat kabinli F-150'ye uyacaktır
İNDİR
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: