Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bu Oyun Hakkında
![]()
Canavarlarınızı seçin, yerleştirin ve birleştirin , sinerjiler oluşturunve rakiplerinizi alt edin!
Her karşılaşma sonrasında, takımınız için yeni canavarlar seçin ve en üst düzey komboyu oluşturmaya çalışın.
![]()
NeoDuel: Backpack Monsters, zamanın sizden yana olduğu, eş zamansız çok oyunculu bir oyundur.
Küçük bir molaya mı ihtiyacınız var? Hadi, kahvenizden bizim için bir yudum alın. İlerlemeniz ve rakipleriniz siz döndüğünüzde hazırda bekliyor olacak.
![]()
Kristalleri kullanarak canavarlarınızı daha güçlü hallerine yükseltin ve eşsiz yaratıkları keşfetmek için farklı canavarları birleştirin.
![]()
Mütevazı aile sokağınızdan canavar savaşlarının yapıldığı ışıltılı stadyumlara kadar, diğer oyunculara karşı kazanarak yükselin!
NeoDuel, rekabetçi oyun için tasarlanmış rütbeler ve özellikler içerir.
![]()
Biz auto battling ve strateji oyunlarına tutkusu olan küçük bir ekibiz. Umarız, bu tür sizin için eğlenceli bir oyun deneyimi sunacaktır. Güncellemeleri kaçırmamak ve yeni canavarlarımızla tanışmak, oyun testlerimiz ve gelişmelerden haberdar olmak için oyunu istek listenize eklediğinizden emin olun!
![]()
Sistem Gereksinimleri
- Minimum:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 or higher
- İşlemci: Intel Pentium CPU G860
- Bellek: 1 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 840M
- DirectX: Sürüm 8.0
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: 64 Bit Only
- Önerilen:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)