- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 1,050
- DevLira
- 9
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
iranın iç işlerinden daha karışık
- Konular
- 14
- Online süresi
- 2mo 12h
- Reaksiyon Skoru
- 53
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 1,402
- DevLira
- 9
Nasıl bi atma sorunu yaşıyorsunuz belirtin müsahit oldukca yardımcı olurumBu atma sorunu nu nasil çözdün paket hatası mıydı bende paket hatası alıyorum ve bir türlü çözemedim
- Konular
- 10
- Online süresi
- 1mo 22h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 3,945
- DevLira
- 6
merhaba pazarı açabibliyorum bir sorun yok fakat pazara item ekledikten sonra client hemen kapanıyor. pazara item ekli iken camı açtığımda da aynı sorun var hemen kapanıyor clientNasıl bi atma sorunu yaşıyorsunuz belirtin müsahit oldukca yardımcı olurum
tekrar girip pazarı açtığımda şöyle gözüküyor
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ve clientte HEADER_GC_NEW_OFFLINESHOP bu paket hata veriyor server tarafında bir syseer yok
- Konular
- 1
- Online süresi
- 5h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 221
- DevLira
- 0
Sürekli olumsuz yorum yapıyorsun, madem o kadar bilgilisin, uzmansın daha iyisini yapsanda millette görse ne kadar iyi olduğunu. Lütfen bana lafla cevap verme sadece icraat göster. Bekliyoruz bakalımiranın iç işlerinden daha karışık

- Konular
- 5
- Online süresi
- 2d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 1,050
- DevLira
- 9
olumsuz yorum yapmıyorum olanı söylüyorum, yanlışa yanlış demekten normal bir şey yok, siz alışmadıysanız bilemem. ben kendime öyleyim böyleyim mükemmelim, en iyisiyim vs. diye bir şey demedim hiç, demem de. kodu biraz inceleyip pred func parametrelerinin ezbere bir şey okunup rvalue geçildiğini(amaç tahminimce perfect forwarding yapmaktır ama kullanıldığı yerlerde bu geçerli değil), const correctness, push_back kullanımı, olası UB, dangling ref vb. sorunlar, c++20 için sadece "erase_if", "spaceship operator" gibi şeyler kullanılmış en basitinden designated initializer gibi diğer özelliklerin kullanılmadığı vs gibi sorun/eksikleri görebilirsiniz. siz çalışıyor mu diye bakıyorsunuz ben teknik açıdan bakıyorum. birikimimi ücretsiz paylaşacak biri değilim buna bir kere niyetlendim sonrasında hata ettiğimi anladım, ayrıca bu size neyi kanıtlayacak? nasıl tatmin edecek? ne açıdan değerlendireceksiniz? değerlendirebilecek yetkinlikte misiniz? vesaire..Sürekli olumsuz yorum yapıyorsun, madem o kadar bilgilisin, uzmansın daha iyisini yapsanda millette görse ne kadar iyi olduğunu. Lütfen bana lafla cevap verme sadece icraat göster. Bekliyoruz bakalım![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)