Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Discord İçin Erişim Engeli Getirildi

bLastX

www.blastx.work
TM Üye
Konular
1,676
Online süresi
9ay 24g
Reaksiyon Skoru
8,719
Altın Konu
297
Başarım Puanı
374
TM Yaşı
8 Yıl 6 Ay 20 Gün
MmoLira
41,544
DevLira
753

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

9 Ekim gecesi saat 1 sularında birçok kullanıcı Discord’a giriş yapamadığını paylaştı. Downdetector verilerine baktığımızda da benzer şekilde onlarca kişinin uygulamaya erişemediği için geri bildirimde bulunduğunu görüyoruz.

Discord kapatıldı!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de yaşanan birçok acı olayın ardından Discord ve Telegram gibi çeşitli uygulamalarda kötü amaçlarla örgütlenen insanların olduğu ve çocuklar başta olmak üzere birçok insana tacizde bulunduğu ortaya çıktı.

Bunun ardından Discord ve Telegram gibi platformların kapatılabileceği gündeme geldi. Fakat günlerdir bu yönde bir adım atılmamış ve henüz bir karar alınmadığı açıklanmıştı. Fakat 9 Ekin 2024’te Ankara 1. Sulh Ceza Hakimliği kararıyla Discord’un erişime engellenmesi kararı alındı.

11.png

12.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şaka gibi vallahi her olaydan kendilerine bir pay çıkartacaklar yani mutlaka. Telegram neyse hak verilebilirde discordun kapanmasına etken ne olabilir hayret diyorum yani instagram tutmadı sırada...
Şaka gibi vallahi her olaydan kendilerine bir pay çıkartacaklar yani mutlaka. Telegram neyse hak verilebilirde discordun kapanmasına etken ne olabilir hayret diyorum yani instagram tutmadı sırada uğraşacak yeni alanlar arıyorlar heralde.

Şaka gibi vallahi her olaydan kendilerine bir pay çıkartacaklar yani mutlaka. Telegram neyse hak verilebilirde discordun kapanmasına etken ne olabilir hayret diyorum yani instagram tutmadı sırada uğraşacak yeni alanlar arıyorlar heralde.
TR'de yaşıyoruz , hükümetten herşeyi beklerim.

Her gün bir şeye uyanıyoruz şaka gibi :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri