- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 591
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
MERHABALAR ÖNCELİKLE KONU TAM BURAYA MI BİLMİYORUM EĞER YANLIŞ YERE AÇTIYSAM ÖZÜR DİLERİM.
Sizlerde 2018 Yılarındaki Metin2 Özlemediniz mi?
Sizler İçin Yeni Açtığımız Servermizi Tanıtmak İstiyorum.
Açılalı Daha 2 Saat Olmadı.
Hepinizi Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız.
Server Şuan Aktif Kayıt Ol Ve İndir
Site: zennunmt2.com.tr
90 Level Başla 200lv Bitir 8 Zırh 9 Silah 2 İç İtem Dönüşümü Eşsiz İtem Parlamaları ve Skill Efektleri PМ'de görüldü.Arkadaş.Ekleme.Engelleme ******************************************
Oyun Seçeneklerinden Kar Yağdırma.Gece-Gündüz Ayarı Onaylı VS'de Onaylı HP-SP Gösterme Onaylı Profil Gösterme Sistemi F8 Tuşunda Balık Botu Kemer'Pet ve Kostüm Sistemi ********************************************
Şaman Grup Kutsama Sistemi 5 Envanter Sistemi ve Daha Fazlası *********************************************
ZennunMt2 Nostaji Server
Sizlerde 2018 Yılarındaki Metin2 Özlemediniz mi?
Sizler İçin Yeni Açtığımız Servermizi Tanıtmak İstiyorum.
Açılalı Daha 2 Saat Olmadı.
Hepinizi Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız.
Server Şuan Aktif Kayıt Ol Ve İndir
Site: zennunmt2.com.tr
90 Level Başla 200lv Bitir 8 Zırh 9 Silah 2 İç İtem Dönüşümü Eşsiz İtem Parlamaları ve Skill Efektleri PМ'de görüldü.Arkadaş.Ekleme.Engelleme ******************************************
Oyun Seçeneklerinden Kar Yağdırma.Gece-Gündüz Ayarı Onaylı VS'de Onaylı HP-SP Gösterme Onaylı Profil Gösterme Sistemi F8 Tuşunda Balık Botu Kemer'Pet ve Kostüm Sistemi ********************************************
Şaman Grup Kutsama Sistemi 5 Envanter Sistemi ve Daha Fazlası *********************************************
ZennunMt2 Nostaji Server
Ekli dosyalar
-
Screenshot_1.png273.9 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_3.png304.4 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_2.png334.7 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_4.png285.2 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_6.png179 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_7.png305.9 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_5.png354.9 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_8.png960.4 KB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_10.png1 MB · Görüntüleme: 0 -
Screenshot_9.png1.4 MB · Görüntüleme: 0
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Merhaba, metin2 pvp server tanıtım yapabilmek için TM üye olmanız gerekiyor. Dışında ki bölümlerde tanıtım yapmak yasaktır. İlgili alana taşıdım.
forum.turkmmo.com
TM Üye Olmak İçin Ne Yapmalıyım?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. TM Üye olmak istiyorsanız aşağıdaki bölümlerde mesaj sayınızı arttırabilirsiniz. İşte mesaj sayısını arttırabileceğiniz bölümler; Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Öğeyi görmek için üye...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...