raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu cPanel'de WordPress Kurulumu

Karadayı ✓

Karadayı ✓
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Uzman
Ayın Üyesi
Konular
1,450
Çözüm
7
Online süresi
3mo 25d
Reaksiyon Skoru
2,564
Altın Konu
1,027
Başarım Puanı
274
MmoLira
36,853
DevLira
110
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

cPanel'de WordPress Kurulumu
Softaculous Uygulama Yükleyicisi ile birkaç tıklama yaparak WordPress'i doğrudan web sitenize yükleyebilirsiniz. WordPress, bir milyondan fazla web sitesinin desteklediği çok popüler bir içerik yönetim yazılımıdır. Güvenli, güvenilir, kullanımı kolay ve tamamen özelleştirilebilir. Softaculous Uygulama

Yükleyicisi kullanarak WordPress'i yüklemek için şu adımları izleyin:
Adım 1 − Sol menüde Bloglar'a tıklayın ve WordPress'i bulacaksınız. Buna tıklayın ve talimatları izleyin.

1.png

Adım 2 − Sizi WordPress genel bakışına götürecektir. Yükle'ye tıklayın ve yükleyici arayüzüne götürecektir.

2.png

Adım 3 − Aşağıda açıklanan bazı yapılandırmalar istenecektir.

3.png

• Protokol SeçinWordPress web sitenizin protokolünü seçin. www ile veya www olmadan http veya https kullanabilirsiniz. https'yi seçerseniz, web sitenize bir SSL sertifikası yüklenmelidir. Gerekirse bu ayarı daha sonra WordPress ayarında değiştirebilirsiniz.
  • Alan Adı Seçin WordPress'inizi kök alan adına veya oluşturduğunuz herhangi bir alt alan adına kurabilirsiniz, açılır menüden seçim yapın.
  • Dizin İçindeWordPress'i kurmak istediğiniz klasörü seçin. Kök sitenize kurmak istiyorsanız, bu alanı boş bırakın.
4.png

• Site Adı Bu alana web sitenize bir isim verin.
  • Site Açıklaması Web sitenizin kısa bir açıklamasını sağlayın.
  • Çoklu Siteyi Etkinleştir İşaretlenirse, WordPress ağ kurulumu yapılır.
5.png

• Yönetici Kullanıcı Adı/ŞifreYönetici kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Daha sonra yönetici panelinize giriş yapmak için bunlara ihtiyacınız olacak.
  • Admin Ema WordPress'inizin önemli bildirimlerini almak istediğiniz e-posta adresini girin.
6.png

• Dil Seçin WordPress Kurulumunuz için bir dil seçin
7.png

Eklentiler − Bu 3. Parti Eklentileri yüklemeyi seçebilirsiniz , bu isteğe bağlıdır.

8.png

• Veritabanı AdıWordPress veritabanınız için özel bir veritabanı adı belirtebilir veya bu ayarı olduğu gibi bırakabilirsiniz.
  • Tablo ÖnekiAynı veritabanını birden fazla kurulum için kullanacaksanız, burada tablo önekini belirtebilirsiniz. Oluşturulacak tüm tabloların önünde bu önek olacaktır.
  • Güncelleme Bildirimlerini Devre Dışı BırakBu onay kutusunu seçerek yönetici e-postanızda güncelleme bildirimi almamayı seçebilirsiniz.
  • Yükseltme SeçenekleriWordPress CMS'nizi, Yüklü temanızı veya Yüklü eklentilerinizi otomatik olarak yükseltmeyi seçebilirsiniz. Uygun seçenekleri seçin.
  • Otomatik yedeklemelerSoftaculous Uygulama Yükleyicisi'ni kullanarak WordPress'inizin otomatik olarak bir yedeğini oluşturmayı seçebilirsiniz, seçiliyse sisteminiz için bir yedekleme rotasyonu seçebilirsiniz.
9.png

• Tema Seçin Burada herhangi bir tema seçerseniz, Softaculous Apps Installer o temanın otomatik kurulumunu yapacaktır. Herhangi bir tema seçmezseniz, temiz bir WordPress Kurulumu yapılacaktır.

Adım 4 − WordPress CMS'yi web sitenize kurmak için Yükle'ye tıklayın. Başarılı olursa, kurulumunuz ve yönetici panelinize bağlantılar verilecektir.

10.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri