HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
reis ses dosyaları ile alakalı bir bilgin varmı, çözebilen oldu mu ?Hazır BSD için TIKLA
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BGM paketlerini hepsi silinmniş ben kafa yormadım daha doğrusu files içinde durmadık X bir filesdan bgm sökebilirsinreis ses dosyaları ile alakalı bir bilgin varmı, çözebilen oldu mu ?
BGM paketlerini hepsi silinmniş ben kafa yormadım daha doğrusu files içinde durmadık X bir filesdan bgm sökebilirsin
Selam,
Konu için teşekkür ederim. Ve birde imzandaki Discord adresin yanlış sanırım. iletişime geçebilir miyiz ?
Konu için teşekkür ederim. Ve birde imzandaki Discord adresin yanlış sanırım. iletişime geçebilir miyiz ?
gajin00Selam,
Karakter sesleri, bgm, sountrackler, miles dosyaları hepsi gitmiş, tek tek hepsini eklemeye çalıştım. Bir kaç yerde ses düzeldi ama çoğu çalışmadı. Çözebilen varsa, foruma paylaşırsa çok iyi olur.BGM paketlerini hepsi silinmniş ben kafa yormadım daha doğrusu files içinde durmadık X bir filesdan bgm sökebilirsin
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)