Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu 1-120 FILES SORUNSUZ!

4.83 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu dosyada sadece volkan ve benim emeğim vardır. Hüseyinin tek emeği bu dosyayı varez edilmesine katkısı olmasıdır, kendisinin yapmadığı şeyleri kendisinmiş gibi lanse etmeyi sever. Zamanında insanlarla uğraşmamak için komisyon karşılığı "arkadaşımız" olduğunu düşünerek kendisine konu açtırmıştık. Arkadaş bir macar arkadaşı 800 euroluk falan dolandırmış ve gitmiş warez n2 filesini yollamış. Çünkü ona vermemiştik ve atamıyordu kimseye, aramız bozulunca da volkan ona da vermiş dosyayı herhalde ve bu şekilde ucuzdan 10 kişiye kadar sattıysa artık wareze düştü, Herkes de arkadaşı herkesle konuştuğu için iyi geliştirici sanar kendisini ancak kendisinin syntax harici bir şey bildiği yok. Warez olduğuna sevindim, uzun süredir üç kuruşa hiç emek vermediği, o kadar düzenlenen dosyayı satıyor Adalet denen arkadaş. Karakter desen hak getire. Daha önce ben paylaşacaktım ancak satın alan bir arkadaş vardı ona olan saygımızdan paylaşmamıştım ama kendisi de resell yaptığına o saygıyı hak etmemiş belli ki. Umarım faydalanan olur. İyi forumlar.
:) haklı isyan bir problemim yok hüseyinle fakat (adalet) geliştirici de değil

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler

İdolümsün abi yakında burdan indirdiğim dosyaları kendiminmiş gibi paylaşacam ekran görüntüleri kategorisinde
Sende bunu bile kuracak yetenek yok öğren bişeyler o zaman paylaşırsın

4 kişi files yapıyor arkdaşlar files sonra varez bu yüzden hiç bir zaman ortak aramadım aramamda fileside atmam paylaşmamda anca game mysql Volkana sesleniyorum zamanında cok konuştum cok iyi insan kendisi ama çalışdı insanları ve yaptıkları bence yanındakiler boş volkana sesleniyorum kardeşim benim gidip oyun açıp böyle şeylerle uğraşmasaydın keşke Filesin alt yapısıda Turkmmodur yanımda indirip üstüne gitmişdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri