HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
damage kısmından damage arttırınca işe yaramıyor oyunda ki otomatik avdan farkı ne bunun ben mi yapamadım
Evet özellikler kısmen limitli onun dışında offical serverda limitler var o yüzden arttıramıyoruzdamage kısmından damage arttırınca işe yaramıyor oyunda ki otomatik avdan farkı ne bunun ben mi yapamadım
yani oyunda ki otomatik avdan bi farkı yok dediğim gibi. geliştirilecek mi peki en azından fazla damage atabilmemiz lazım bi farkı olması gerek
wait stabil çalışıyor aslında aralıklı hgelen güncellemelerde yavaşlıyoryani oyunda ki otomatik avdan bi farkı yok dediğim gibi. geliştirilecek mi peki en azından fazla damage atabilmemiz lazım bi farkı olması gerek
en dibine girmen lazım o da çok vurmuyor baya canın gidiyor beklerken demek istediğim şu hızlı kasabilmemiz için işe yaramıyor aslındawait stabil çalışıyor aslında aralıklı hgelen güncellemelerde yavaşlıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)