- Konular
- 1,450
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,564
- Altın Konu
- 1,027
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 36,853
- DevLira
- 110
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
cPanel'de Apache Spamassassin Ayarları
Apache Spamassassin, posta kutunuza spam mesajları gelmesini önlemeye yardımcı olan cPanel'e entegre bir yazılımdır. Posta kutunuzun spam mesajlarıyla dolmasını önlemeye yardımcı olur. Apache Spamassassin etkinleştirildiğinde, her mesajı bir spam puanına göre derecelendirir. Spam puanına göre otomatik olarak silinecek spam e-postalarını seçebilirsiniz. Spam puanı 5 olan otomatik spam silmeyi seçerseniz, 5 veya daha fazla spam puanına sahip tüm e-postalar otomatik olarak silinir.
Apache Spamassassin'i Etkinleştir veya Devre Dışı Bırak
Apache Spamassassin'i etkinleştirmek için aşağıdaki adımları kullanın:Adım 1 − cPanel Ana Sayfası'nın E-posta bölümünün altında bulunan Apache Spamassassin bağlantısına tıklayın.
Adım 2 − Apache Spamassassin şu anda devre dışıysa, Apache Spamassassin'i Etkinleştir'e tıklayarak etkinleştirebilirsiniz. Zaten etkinse, Apache Spamassassin'i Devre Dışı Bırak'a tıklayarak devre dışı bırakabilirsiniz.
Spam Otomatik Silme Ayarı
Spam Otomatik Silme'yi ayarlamak için şu adımları izleyin:Adım 1 − Apache Spamassassin Arayüzünde Filtre seçeneklerini bulun.
Adım 2 − 1 ile 10 arasında açılır listeden Spam puanını seçin. Daha düşük puan daha katıdır, daha yüksek puan ise daha hoşgörülüdür. Bu, 1 puanın birçok e-postayı filtreleyeceği ve aldığınız e-postaların çoğunu sileceği ve 10 puanın daha fazla e-postanın filtreden geçmesine izin vereceği anlamına gelir.
Adım 3 − Seçtiğiniz puana göre otomatik spam silmeyi etkinleştirmek için Spam'i Otomatik Sil'e tıklayın.
Otomatik spam silmeyi devre dışı bırakmak için Spam'i Otomatik Sil'i Devre Dışı Bırak'a tıklayın.