shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Altın Konu cPanel'de E-posta Adreslerini İçe Aktarma Nasıl Yapılır?

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

cPanel'de E-posta Adreslerini İçe Aktarma Nasıl Yapılır?

cPanel adres içe aktarıcısı, hesabınızda birden fazla e-posta adresi veya yönlendirici oluşturmak için kullanılabilir. Örneğin, ofisinizde 100 çalışanınız var ve her çalışanın bir e-posta adresine sahip olmasını istiyorsunuz, ardından çalışanların e-posta adreslerinden oluşan bir listeniz varsa, iki tıklamayla ihtiyaç duyduğunuz kadar e-posta hesabı oluşturabilirsiniz. cPanel adres içe aktarıcısı, iki tür veri içe aktarımını destekler: Excel E-Tablosu (.xls) veya Virgülle ayrılmış değer sayfası (.csv). Bu arayüzü e-posta yönlendirici listesini içe aktarmak için de kullanabilirsiniz.

E-posta Adreslerini İçe Aktarma

E-posta adresini içe aktarmak için şu adımları izleyin:
Adım 1 − E-posta bölümünde bulunan Adres İçe Aktarıcı bağlantısına tıklayarak cPanel Adres İçe Aktarıcı'yı açın.

1.png

Adım 2 − Ne içe aktarmak istiyorsunuz? kısmında E-posta adresi seçeneğini belirleyin .

2.png

Adım 3 − Excel E-Tablonuza veya CSV dosyanıza göz atın ve seçin. XLS dosyasını seçtiyseniz, yalnızca ilk satırı sütun başlığı olarak ele almak isteyip istemediğinizi soracaktır, evetse, onay kutusunu seçin. CSV dosyasını seçtiyseniz, ayırıcıyı soracaktır. Çoğu durumda, bu bir Virgüldür, sahip olduğunuz Virgül'ü seçin ve İleri'ye tıklayın.

Not − Aşağıda bir örnek ekran görüntüsü görebilirsiniz. Microsoft Excel kullanarak bir elektronik tablo oluşturabilir ve elektronik tabloyu Farklı Kaydet menüsünden .xls veya .csv kullanarak kaydedebilirsiniz.

ABCD
1E-posta veya İsimŞifreKota
2merhaba.@ tutorialspoint.comXEsjhjhh1242300
3Liptan Biswas
4test@ tutorialspoint.com
5

Adım 4 − Bir sonraki adımda, her sütun için bir başlık seçmeniz istenecektir, uygun olanı seçin. E-postaları oluşturmak istediğiniz etki alanını seçin. İleri'ye tıklayın.

3.png

Adım 5 − Son adımda, neyin oluşturulacağına dair bir inceleme gösterilecektir. Tabloyu inceleyin, ekran görüntüsü alın veya sayfayı yazdırın, böylece e-postalara karşılık gelen şifrelerin bir kopyasına sahip olursunuz.

4.png

Not − Yukarıda uygun bir e-posta sağlamadığımız e-posta sütunu için görebileceğiniz gibi, cPanel bu ad için otomatik olarak bir E-posta oluşturmuştur. Şifre sağlamadığımız şifre sütununda, cPanel bunları otomatik olarak oluşturmuştur. Kota sütununda ise, Kota'dan bahsetmediğimiz yerde, cPanel otomatik olarak sınırsız kota sağlamıştır.

Adım 6 − E-posta adreslerini içe aktarmak için bitir'e tıklayın.

E-posta Yönlendiricilerini İçe Aktarma

E-posta yönlendiricilerini içe aktarmak için lütfen şu adımları izleyin:

Adım 1 − E-posta bölümünde bulunan Adres İçe Aktarıcı bağlantısına tıklayarak cPanel Adres İçe Aktarıcı'yı açın.

5.png

Adım 2 − Ne içe aktarmak istiyorsunuz? seçeneğinde Yönlendiriciler seçeneğini belirleyin .

6.png

Adım 3 − Excel E-Tablonuza veya CSV dosyanıza göz atın ve seçin. XLS dosyasını seçtiyseniz, yalnızca ilk satırı sütun başlığı olarak ele almayı isteyecektir, evetse, onay kutusunu seçin. CSV dosyasını seçtiyseniz, bir ayırıcı isteyecektir. Çoğu durumda, Virgül'dür, sahip olduğunuz olanı seçin ve ardından İleri'ye tıklayın.

Not Aşağıda bir örnek ekran görüntüsü görebilirsiniz. Microsoft Excel kullanarak bir elektronik tablo oluşturabilir ve elektronik tabloyu Farklı Kaydet menüsünden .xls veya .csv kullanarak kaydedebilirsiniz.

AB
1İleriye doğruİleriye doğru
2merhaba@ tutorialspoint.cominfo@ tutorialspoint.com
3test2@ tutorialspoint.cominfo@ tutorialspoint.com
4test@ tutorialspoint.cominfo@ tutorialspoint.com
5

Adım 4 − Bir sonraki adımda, her sütun için bir başlık seçmeniz istenecektir. Kaynak ve hedef sütununuzu seçin ve İleri'ye tıklayın .

7.png

Adım 5 − Son adımda, hangi forwarderların içe aktarılacağına dair bir inceleme gösterilecektir. Ayarları inceleyin.

8.png

Adım 6 − Yönlendiricileri içe aktarmak için bitir'e tıklayın.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri