- Konular
- 8,201
- Online süresi
- 4ay 15g
- Reaksiyon Skoru
- 3,970
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 506
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 1,855
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
uptade
- Konular
- 2
- Online süresi
- 25g 31407s
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 57
- TM Yaşı
- 4 Yıl 5 Ay 8 Gün
- MmoLira
- 2,462
- DevLira
- 6
Yorumları silmeniz komik ? Belki alıcıyım sadece iyi yorumları bırakarak ticaret yapılmaz tırkmmo yönetimi eleştiriye açık olun biraz
Files rayanu files sen Martysama 5.8 yazmışsın bana 5.8 olduğunu kanıtla filesi senden satın alacağım.
Uzun zamandır kimsede olmayan filesim demişsin anlıyorum gidip i3c den paralı almışsın senin aldığın dosyayı zaten i3c kendisi paylaştı şuandada sattığı v2 olanı.
Bu filesin alt yapısı martysama 5.3 sen 5.8 demişsin neden insanları kandırıyorsun ?
Change log paylaşır mısın filesle ilgili yıllardır geliştiriyorsun madem .
Ek olarak bu şekilde yorum silerseniz turkmmo yönetimi sizin üyelerinizi korumak değil direkt dolandırılmaya izin veriyorsunuz demektir burası bir tartışma forumu argo olmadığı sürece yorum silmeyin. Biraz üyelerinizin de güvenliğini düşünün.
Files rayanu files sen Martysama 5.8 yazmışsın bana 5.8 olduğunu kanıtla filesi senden satın alacağım.
Uzun zamandır kimsede olmayan filesim demişsin anlıyorum gidip i3c den paralı almışsın senin aldığın dosyayı zaten i3c kendisi paylaştı şuandada sattığı v2 olanı.
Bu filesin alt yapısı martysama 5.3 sen 5.8 demişsin neden insanları kandırıyorsun ?
Change log paylaşır mısın filesle ilgili yıllardır geliştiriyorsun madem .
Ek olarak bu şekilde yorum silerseniz turkmmo yönetimi sizin üyelerinizi korumak değil direkt dolandırılmaya izin veriyorsunuz demektir burası bir tartışma forumu argo olmadığı sürece yorum silmeyin. Biraz üyelerinizin de güvenliğini düşünün.