- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 747
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar forum sakinleri metin2 özelinde 2-3 gündür çalışmaya başladım bir kernel projesi hazırladım program kernel level çalışır ve hiçbir anti cheat tarafından tespit edilemez yakalanamaz tespit edilmesi teklif dahi edilemez . Programın temel mantığı memoryde istenilen değeri hatasız araması ve istenilen bellek adresininin değerini değiştirmesidir.
Programı çalıştıramadığınız sunucular olursa konu altında belirtirseniz gün içerisinde güncelleme verebilirim ücretsizdir.
Ayrıca eklememi istediğiniz başka MMORPG oyunları varsa AlbionOnline KnightOnline Silkroad vs. bu hafta içerisinde ekleyebilirim .
Driveri yüklemeden önce tüm anti virüs programlarınızı ve windows defenderınızı kapatmayı unutmayın Driver Yüklenirken hata alırsınız .
Download : Oto bot sistemi proje gelişim aşamasında , exe güvenlik nedeniyle kaldırıldı arşive atan arkadaşlar hayrını görsün. KONU KİTLENEBİLİR.
Proje Kernel Level çalıştığı için bazı virüs programları virüs bulur gayet doğal ve normaldir . Proje hakkında tüm sorularınızı sorabilirsiniz konunun takipçisi olacağım herkese iyi forumlar..
Programı çalıştıramadığınız sunucular olursa konu altında belirtirseniz gün içerisinde güncelleme verebilirim ücretsizdir.
Ayrıca eklememi istediğiniz başka MMORPG oyunları varsa AlbionOnline KnightOnline Silkroad vs. bu hafta içerisinde ekleyebilirim .
Driveri yüklemeden önce tüm anti virüs programlarınızı ve windows defenderınızı kapatmayı unutmayın Driver Yüklenirken hata alırsınız .
Download : Oto bot sistemi proje gelişim aşamasında , exe güvenlik nedeniyle kaldırıldı arşive atan arkadaşlar hayrını görsün. KONU KİTLENEBİLİR.
Proje Kernel Level çalıştığı için bazı virüs programları virüs bulur gayet doğal ve normaldir . Proje hakkında tüm sorularınızı sorabilirsiniz konunun takipçisi olacağım herkese iyi forumlar..
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
svside tam olarak neyi geçiyor acabateşekkür ederim iyi çalışmalar , incelemek istediğiniz sunucuda hata alırsanız konu altında belirtirseniz güncelleme verebilirim. Ayrıca dilerseniz read&write ve copymem fonksiyonlarının Kernel Mode kodlarını da özelden iletebilirim.
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
eline sağlık ama neden kernel
saydıklarının hepsi usermode ac ve rascal dışında hiçbirinin o kadar iyi koruma vektörü bulunmuyor. cshield sadece hooklardan geçiniyor internal tarafta, bütün NT'yi hookluyor. external tarafta handle scan'i var. runik hala process'in izinlerini kapatıyor ulaşılamayacağını sanıp bunları kernelle geçmek övgü olur .d
saydıklarının hepsi usermode ac ve rascal dışında hiçbirinin o kadar iyi koruma vektörü bulunmuyor. cshield sadece hooklardan geçiniyor internal tarafta, bütün NT'yi hookluyor. external tarafta handle scan'i var. runik hala process'in izinlerini kapatıyor ulaşılamayacağını sanıp bunları kernelle geçmek övgü olur .d- Katılım
- 3 Ara 2010
- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 747
- DevLira
- 6
Uzun yıllardır çeşitli oyunlarda anti cheat dev. Olarak çalıştığım için ben kernel kullanıyorum metin2 pvp de hile yapmaya karar verdiğimde dişe dokunur anti cheatler bekliyordum umduğumu bulamadım tüm antilere tek tek baktım emeğe saygısızlık etmek istemiyorum ama malesef çöp allah çöp 11 yaşında 12 yaşında öğrencilerim var 2 saatte hepsini geçerler. Forumda game hacking alanında kendini geliştirmek isteyen kardeşlerim için metin2 biçilmez kaftan basitle başlayabilirler ama benden bir tavsiye olursa usermode çalışmaya başlamamanız olur user mode taş devridir hiç bir alanda size ekstra sağlamaz . Ayrıca yorumun için teşekkür ederimeline sağlık ama neden kernelsaydıklarının hepsi usermode ac ve rascal dışında hiçbirinin o kadar iyi koruma vektörü bulunmuyor. cshield sadece hooklardan geçiniyor internal tarafta, bütün NT'yi hookluyor. external tarafta handle scan'i var. runik hala process'in izinlerini kapatıyor ulaşılamayacağını sanıp bunları kernelle geçmek övgü olur .d
- Konular
- 1
- Online süresi
- 9d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 5,597
- DevLira
- 0
Eline sağlık inceleyeceğim
- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 747
- DevLira
- 6
teşekkür ederim iyi çalışmalar , incelemek istediğiniz sunucuda hata alırsanız konu altında belirtirseniz güncelleme verebilirim. Ayrıca dilerseniz read&write ve copymem fonksiyonlarının Kernel Mode kodlarını da özelden iletebilirim.Eline sağlık inceleyeceğim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...