Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
merhabalar öncelikle farklı boyut cercevesınde olmak üzere metın2 projemıze buyuk bır adım atıyoruz bundan ötürü yazılımcı ve gm arayışımız vardır serverımızle ılgılenebılen ufak sorunlarda takılmayan ısını duzgun yapıp verdıgımız lıstelerı sorunları bıtırebılen ekıp kurmaktayım yanlız sunu dıle getırmek ıstıyorum dılersenız aylık dılersenız yapılan ısı faturalandırıp dılersenız oyun ıcerısınde ep won ws gıbı karsılıgında her turlu teklıfe acık olan bır ınsanım oncelıgım yapılan ısı faturanlandırıp ay sonu hesabını kapatmaktır bu nedenle bızımle uzun sure calısmak ıstersenız bu projemızde yer almayı dusunuyorsanız benımle ıletısıme gecebılırsınız ıletısıme gecen arkadaşlarım turkmmoo aracılıgıyla kabul edılıp ısleme almak ıstıyorum bu nedenle gunluk calısan ısını bıtırıpte pesın odemesını alan ıletısım kurmasa mutlu olurum her gun her sanye ınsan musaıt olmaya bılır ısterse dunyanın en zengın ınsanı ol fark etmez ay sonu tarıh verılır ya yapılan ısler faturalandırılıp ay sonuna kadar ıslere gore hesap gorulur yada stabıl olarak ucret belırlenıp odemesı yapılır bundan oturu oncelıgım turkmmo tanınan bılınen referansları olan ınsanlar tercıhımdır dıger basvuruda bulunmak ıstıyende arastırıp ondan sonra kabul edılmektedır ekmegımı paylasan ınsanım ama ınsan yedıgı ekmek teknesıne sıcarsa durust olmasa ıhanet ederse hıc bır yerde ınsan ıflah olmaz bu nedenle sende aılemızın ıcınde yer almak ıstıyorsan 1 gunluk degıl omur boyu ol saygılarımla
serverımız rına tarzı fıles 65-250 allhın ıznıyle metın2 ortamlarında buyuk basarı elden edıcez ısmımızı tanıtacaz ve kurumsallasacaz herkez tanıyacak herkez bılıcek bu nedenle ısının ıhanetı olan gozu olan yedıgı ekmegı batıran kesınlıkle ıletısım kurmasın her turlu teklıfe acıgım
serverımız rına tarzı fıles 65-250 allhın ıznıyle metın2 ortamlarında buyuk basarı elden edıcez ısmımızı tanıtacaz ve kurumsallasacaz herkez tanıyacak herkez bılıcek bu nedenle ısının ıhanetı olan gozu olan yedıgı ekmegı batıran kesınlıkle ıletısım kurmasın her turlu teklıfe acıgım
Son düzenleme:
Merhaba,merhabalar öncelikle farklı boyut cercevesınde olmak üzere metın2 projemıze buyuk bır adım atıyoruz bundan ötürü yazılımcı ve gm arayışımız vardır serverımızle ılgılenebılen ufak sorunlarda takılmayan ısını duzgun yapıp verdıgımız lıstelerı sorunları bıtırebılen ekıp kurmaktayım yanlız sunu dıle getırmek ıstıyorum dılersenız aylık dılersenız yapılan ısı faturalandırıp dılersenız oyun ıcerısınde ep won ws gıbı karsılıgında her turlu teklıfe acık olan bır ınsanım oncelıgım yapılan ısı faturanlandırıp ay sonu hesabını kapatmaktır bu nedenle bızımle uzun sure calısmak ıstersenız bu projemızde yer almayı dusunuyorsanız benımle ıletısıme gecebılırsınız ıletısıme gecen arkadaşlarım turkmmoo aracılıgıyla kabul edılıp ısleme almak ıstıyorum bu nedenle gunluk calısan ısını bıtırıpte pesın odemesını alan ıletısım kurmasa mutlu olurum her gun her sanye ınsan musaıt olmaya bılır ısterse dunyanın en zengın ınsanı ol fark etmez ay sonu tarıh verılır ya yapılan ısler faturalandırılıp ay sonuna kadar ıslere gore hesap gorulur yada stabıl olarak ucret belırlenıp odemesı yapılır bundan oturu oncelıgım turkmmo tanınan bılınen referansları olan ınsanlar tercıhımdır dıger basvuruda bulunmak ıstıyende arastırıp ondan sonra kabul edılmektedır ekmegımı paylasan ınsanım ama ınsan yedıgı ekmek teknesıne sıcarsa durust olmasa ıhanet ederse hıc bır yerde ınsan ıflah olmaz bu nedenle sende aılemızın ıcınde yer almak ıstıyorsan 1 gunluk degıl omur boyu ol saygılarımla
Arayışınız ile ilgili tam da şuan bir konu oluşturup paylaşım sağlamıştım, profesyonel anlamda sunucu yönetim hizmeti sağlayan bir ekibimiz mevcut ve şuan yeni projeler araştırıyoruz. Hemen altta forum üzerindeki konumuzun linkini paylaşıyorum ve sonrasında dilerseniz bir görüşme planlayabiliriz.
TURKMMO üzerindeki konumuza Buradan göz atabilirsiniz.
gereklı ekıpler alındı arayış talebımız kapanmıstır teşekürler