Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DLL Injector - Adigesaw Injector

5.00 yıldız(lar) 5 Değerlendirme Değerlendirenler

adigesaw

Adige
Fahri Üye
Konular
503
Çözüm
6
Online süresi
2mo 6d
Reaksiyon Skoru
1,522
Altın Konu
58
Başarım Puanı
316
MmoLira
10,689
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selam dostlarım , basit bir "DLL Injector" ü yaptım. Sizinle paylaşmak istedim.
DLL Injector yani ENJEKTÖR ;
en basit tabirle bir DLL uzantılı dosyayı seçtiğiniz uygulama/oyun vs içersine yazıyor/ekliyor . Genellikle hile kullanımlarında tercih ediliyor.

Daha detaylı anlatmak gerekirse ;

DLL injection, kötü amaçlı etkinliği (yani bildiğimiz hile , virüs vb ) meşru bir Windows işleminin (bir oyun , bir program vb) altına enjekte ederek kendini kullanıcıdan ve sistemden gizleme yöntemidir. Kötü amaçlı yazılım, kurban cihazı kendi DLL’ini yüklemeye zorlar ve onu meşru, tamamen doğal görünen bir işlemin alt işlemi haline getirir. Kendisini gizlemesi için kullanacağı bu işlem svchost.exe veya explorer.exe gibi herhangi bir işlem olabilir.

Artık, kötü amaçlı yazılımların normal bir process’in altına bir subprocess enjekte edeceğini ve etkinliğini gizleyerek yakalanmaktan kaçınmaya çalışacağını biliyoruz. Ancak konuyu kavrayabilmek için öncelikle DLL’nin tam olarak ne olduğunu ve ne işe yaradığını anlamamız gerekir. Dynamic-Link Library’nin (Dinamik Bağlantı Kütüphanesi) kısaltması olan DLL, Windows uygulamalarının birden çok uygulama arasında kod paylaşması için Windows tarafından sunulan kütüphanelerdir.

Windows’taki her büyük program bazı temel işlemlere ihtiyaç duyar ve DLL tarafından sağlanan, önceden tanımlamış, daha küçük işlevleri kullanır. Bu açıdan bakıldığında, Windows’taki programların kullandığı DLL’ler, kodlamada kullanılan ve yazılımcının işini kolaylaştıran hazır kütüphanelere benzemektedir.

Hepimiz Windows API’ı (Uygulama Programlama Arayüzü) daha önce duymuşuzdur. İşte bu DLL’leri Windows API’ın en temel bloğu olarak düşünebilirsiniz. Örneğin:

• kernel32.dll — dosya ve klasörlere erişir ve bunlar üzerinde değişiklik yapar.
  • gdi32.dll — grafikleri görüntülemek ve işlemek için kullanılır.
  • wsock32.dll — internet ve ağ uygulamaları tarafından ağ bağlantılarını işlemek için kullanılır.

Aşağıda görseller de bulunan ve "Adigesaw Injector" için hazırladığım "DLL" dosyası bir kernel32.dll dir. İçerisinde uygulandığı programı kapatmaya zorlayan "Shutdown" komutları vardır. "Adigesaw Injector" u kullanarak DLL yi cs 1.6 ya Enjekte ettiğimizde haliyle cs 1.6 yı kapatıyor. "DLL" dosyası ne amaçla hazırlandıysa , enjekte ettiğiniz uygulamayı o şekilde değiştirecektir.

Kullanımı oldukça basit ;

Enjektörü "Yönetici" olarak çalıştırın.

1.gif

"Yenile" butonuna tıklayın ve uygulama seçin (Görev yöneticisindeki ismi) . Ben CS 1.6 (hl.exe) seçtim.

2.gif

Uygulamayı seçtikten sonra "Gözat" butonuna tıklayın ve kullanacağınız DLL dosyasını seçin. Ardından "DLL Enjekte et" butonuna tıklayın.

3.gif

-Tarama sonuçlarında virüs çıkıyor . Kullanmak size kalmış.
-Enjektör kullanımından doğabilecek sorunlar (oyunda ban , uygulamada bozulma vs) kullanan kişi sorumluluğundadır

- Uygulama seçerken donma sorunu fix
- Uzun süre kullanımda donma sorunu fix
- Çince DLL çalıştırırken dil değişmesi sorunu fix

Son düzenleme:
Hocam başka bir link var mıdır? indiremiyorum da

Hocam başka bir link var mıdır? indiremiyorum da
Merhaba ilave linkler ekleyeceğim , çerezleri temizleyerek tekrar deneyebilirsin . Ayrınca v2 güncellenmiş versiyonu yakında paylaşacağım (ilave eklentiler)

Merhaba ilave linkler ekleyeceğim , çerezleri temizleyerek tekrar deneyebilirsin . Ayrınca v2 güncellenmiş versiyonu yakında paylaşacağım (ilave eklentiler)
Linkler güncellendi. v2 Yayında.

Eline sağlık başarılar dilerim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri