BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

DEV PROJE İÇİN ÇALIŞMA EKİP ARKADAŞLARI ARANIYOR.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guven7979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 695

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Untitled-2.png

HERKESE MERHABALAR GULMEZ GAMİNG ADI ALTINDA METİN2 SEKÖTÜRÜNE DEV BİR YATIRIM VE ATILIM YAPILMAK ÜZERE YOLA ÇIKMIŞ BULUNMAKTAYIZ.
(PROJEMİZ 1-99 & 1-105 ) ( ESKİ 55-120 OLARAK ) SADECE 1 CLİENT 3 FARKLI ALTYAPI İLE AÇILMAYI PLANLAYIP
SİSTEMİ AKTİF HALE GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.
EKİP ARKADAŞLARI OLARAK ARIĞIMIZ KRİTERLER ŞU ŞEKİLDEDİR.
Untitled-2.png

1: DİSCORD YETKİLİSİ VE DİSCORD DÜZENLEMELERİNDEN ANLAYAN.
2: DEVELOPER SİSTEM KURMAYI ÇIKARMAYI HATA AYIKLAMAYI BİLEN.
3: GRAFİKER HER TÜRLÜ DOSYALAR ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPA BİLEN ÖZGÜN TASARIM YAPISINA HAKİM OLAN.
4: OYUN İÇİ AÇIK VE HATA BULUMUNDA YARDIMCI OLA BİLECEK OYUNDAN ANLAYAN GM.
3: DİSCORD GELEN OYUNCULARIN SORUNLARIYLA İLGİLENECEK.
4: SİTE TİCKET VE ONLİNE DESTEK
5: OYUN DIŞI SATIŞI YASAK OLAN İLLEGAL SATIŞ YAPAN OYUNCULARI TESPİTİ VE BİLDİRİMİ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARADIĞIMIZ KRİTERDEKİ ARKADAŞLAR HAKİM OLDUGU KRİTER ÜZERİNDEN BİZLERE VERMİŞ OLDUĞUMUZ

-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİP NOT : DEVELOPER BÖLÜMÜNDE GÖREV ALACAK OLAN ARKADAŞLAR İÇİN : HAZIR SİSTEMLERİ ÖNERECEK OLAN VEYA SATIN ALIRIZ DAHA KOLAY OLUR DİYENLER LÜTFEN YAZMASINLAR :)

temel bir anti cheat sisteminiz var ise anti cheat dev. olarak yardımcı olmak isterim .iletişim kurabileceğim bir mail adresi sağlar mısınız ?

Merhaba, profilime bakarsanız son paylaşımımda ekibimiz ile sağladığımız yönetim desteği hakkında bir gönderim mevcut.

Siz bu konuyu incelerken ben de size Discord üzerinden ulaşıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri