farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Eski Çin Tarzı Pvp Açmak İstiyorum

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba. Eski Çin tarzı bir pvp açmak istiyorum. Runikmiş, zodyakmış, şeytan boynuzuymuş, kül yağmuruymuş falan değil de mavi ejderha katleden, ejderha tanrısı palası gibi gerçek metin2 silahlarının, kraliyet (hwang) zırhlarının olduğu 1-99 olur 1-120 olur bir pvp istiyorum. Yeni nesil özelliklerden kasılarak geliştirilen pet ve simya gibi yeni özelliklerden olan şeyler olabilir. Kostümler, binekler, kuşaklar, tılsımlar falan kesinlikle olmayacak. At 21 lvlden sonra 30 a kadar geliştirilsin 21'den sonra bosslara metinlere karşı gücü kademeli olarak verebilir. Kemerler de nispeten olabilir. Yeni harita, metin ve bosslar kesinlikle olacak. Ticaret camı, ışınlama yüzüğü, çevrimdışı pazar, efsun botu falan olabilir. Skiller bk ve ruh taşı ile gelişsin. Kısacası u1u1 gibi, m2-pro gibi, longju gibi gerçek metin2 silah ve zırhları olacak böylece eski oyuncuları çekecek hem de yeni nesil özelliklerden yumurtadan çıkıp kasılan petler, rekabeti ve savaşı zevklendirip kızıştıracak simya, yeni boss ve haritalar ile yeni nesil oyuncuları çekecek bir server olsun. Dönüşümler mesela siyah çelik -> mavi çelik -> hwang zırhı olabilir. Şeytan boynuzu gibi diğer zırhlar olmasın, zaten eski bir oyuncu olarak yakıştırmıyorum metin2'ye. Zorluk seviyesi ortadan bir tık düşük olsa güzel olur. Biyolog görevleri gibi görevler küçük de olsa fark katacağı için olabilir. K envanter olabilir. Beta iç itemlerdense korku maskesi ve usta savaşçı kaskı gibi 60-80 lvl kasklardan sonra eski zamanlardaki gibi kemik kask- küpe- kolye dönüşümü olabilir. Daha nice detay var aklımda uzatmak istemedim buradan.
Bu tarz bir sw açmak istiyorum veya açılmasını talep ediyorum.

Ekli dosyalar

• bgQYrm.png
    bgQYrm.png
    37.6 KB · Görüntüleme: 0
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    198.1 KB · Görüntüleme: 0
  • maxresdefault (1).jpg
    maxresdefault (1).jpg
    122.2 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri