- Konular
- 51
- Online süresi
- 4ay 25g
- Reaksiyon Skoru
- 499
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 209
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 1,641
- DevLira
- 16
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Fake Pazar sistemi Bot pazar kurabilirsiniz sadece
Bu tarz ikarus offline shop için yapmışdım aslında kopyalama desek daha iyi olur var olmayan bir pazarı kopyalayıp varmış gibi gösteriyoruz.Kullanacak arkadaşlara İyi kullanımlar.
Geliştirmek isteyen güncellemek isteyen hayırsever birileri varsada item eklenmiş halini paylaşırsa konuya dahil ederim.
Geliştirmek isteyen güncellemek isteyen hayırsever birileri varsada item eklenmiş halini paylaşırsa konuya dahil ederim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Aynı owner ıd ve veri ile random pazar ve başlıkları oluşturabilir, farklı farklı da olsa biraz benzer itemler olacaktır fakat çok daha sağlıklı olması ve veri tasarrufu açısından bunu yapabilirsiniz. Olmayan bir user için shop verisi yazdırıp okutmak mantıklı değil. Ditto eklentisini örnek alırsanız demek istediğimi anlayabilirsiniz
Onun içinde owner ıd yi 10000 in üzerinde yaptım ilk başlarda owner ıd çakıldığı için çok sorunlar yaşamışdım yeni karalterle pazar açarken bile pazar var gibi gözüküyor du player ıd siyle çakıştığı için 10000 in üzerinde yapmışdım tabi siz garantiye almak isterseniz 60k 70k dan başlatabilirsiniz şöylede bişey oluyor item eklediğiniz zamanda owner ıd player ıd de olmadığı için clienti kapanıyor vs vs ama bu şekilde oyun açıldı oynatıldı bi sırun yaratılmadı sadece son item aldıkdan sonra için birkaç işlem yapmanız gerekiyor..
Olmayan bir userin verisini yükletmek bana doğru gelmiyor. Bu fake oyuncuyu moderated_npc içerisinde dönen karakterlerin IsPC olarak tanımlanarak sahte oyuncu gibi gösterilmesi tarzında bir şey bana göre
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
İşte buna çok güldümÖğeyi görmek için üye olmalısınız.mentalim düştükçe bu konuya bakar mentali toplarım
- Konular
- 146
- Online süresi
- 6ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 1,772
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 3,074
- DevLira
- 16
İşte buna çok güldüm

mentalim düştükçe bu konuya bakar mentali toplarım- Katılım
- 10 Ara 2011
- Konular
- 51
- Online süresi
- 4ay 25g
- Reaksiyon Skoru
- 499
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 209
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 1,641
- DevLira
- 16
El altından satanlar varmış. Forumdakiler yararlansın diye paylaşım yapıyoruz mantığını anlatıyoruz gülünç duruma düşüyoruz. Neyse herkese iyi forumlar.
- Konular
- 24
- Online süresi
- 2ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 150
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 89
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 11,306
- DevLira
- 24
Takma reis bu dalga geçenler el altından satanlar paylaşım için teşekkürlerEl altından satanlar varmış. Forumdakiler yararlansın diye paylaşım yapıyoruz mantığını anlatıyoruz gülünç duruma düşüyoruz.
Neyse herkese iyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)