Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Fake Pazar Fake_Offlineshop Sistemi.

Jack.Wrestler

Developer
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Super Mod
Paylaşım
Konular
51
Online süresi
4ay 25g
Reaksiyon Skoru
499
Altın Konu
1
Başarım Puanı
209
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 14 Gün
MmoLira
1,641
DevLira
16

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Fake Pazar sistemi Bot pazar kurabilirsiniz sadece
1726256725880.png
Bu tarz ikarus offline shop için yapmışdım aslında kopyalama desek daha iyi olur var olmayan bir pazarı kopyalayıp varmış gibi gösteriyoruz.Kullanacak arkadaşlara İyi kullanımlar.
Geliştirmek isteyen güncellemek isteyen hayırsever birileri varsada item eklenmiş halini paylaşırsa konuya dahil ederim.

1726256680368.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Aynı owner ıd ve veri ile random pazar ve başlıkları oluşturabilir, farklı farklı da olsa biraz benzer itemler olacaktır fakat çok daha sağlıklı olması ve veri tasarrufu açısından bunu yapabilirsiniz. Olmayan bir user için shop verisi yazdırıp okutmak mantıklı değil. Ditto eklentisini örnek alırsanız demek istediğimi anlayabilirsiniz :)
Onun içinde owner ıd yi 10000 in üzerinde yaptım ilk başlarda owner ıd çakıldığı için çok sorunlar yaşamışdım yeni karalterle pazar açarken bile pazar var gibi gözüküyor du player ıd siyle çakıştığı için 10000 in üzerinde yapmışdım tabi siz garantiye almak isterseniz 60k 70k dan başlatabilirsiniz şöylede bişey oluyor item eklediğiniz zamanda owner ıd player ıd de olmadığı için clienti kapanıyor vs vs ama bu şekilde oyun açıldı oynatıldı bi sırun yaratılmadı sadece son item aldıkdan sonra için birkaç işlem yapmanız gerekiyor..

Olmayan bir userin verisini yükletmek bana doğru gelmiyor. Bu fake oyuncuyu moderated_npc içerisinde dönen karakterlerin IsPC olarak tanımlanarak sahte oyuncu gibi gösterilmesi tarzında bir şey bana göre :(
👏 El altından satanlar varmış. Forumdakiler yararlansın diye paylaşım yapıyoruz mantığını anlatıyoruz gülünç duruma düşüyoruz.
Neyse herkese iyi forumlar.

👏 El altından satanlar varmış. Forumdakiler yararlansın diye paylaşım yapıyoruz mantığını anlatıyoruz gülünç duruma düşüyoruz.
Neyse herkese iyi forumlar.
Takma reis bu dalga geçenler el altından satanlar paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri