- Konular
- 3
- Online süresi
- 14d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 1,980
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
taramasını bekliyorsan taramaz fakat herhangi bi sorun olmadan çalısıyorhocam target damage vs çalışmıyor bana o lazm
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
target ve damage kullanılmıyor hilenin pek bir anlamı kalmıyor sv de zaten otobot falan var
- Konular
- 3
- Online süresi
- 14d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 1,980
- DevLira
- 0
1- Oyundaki oto av gerçekten rezalet oyunun ilk gününde hiçbir metini kesemiyordu şu an ne durumda bilmiyorumtarget ve damage kullanılmıyor hilenin pek bir anlamı kalmıyor sv de zaten otobot falan var
2- Fast autohunt özelligi var botta yani oyundaki oto avı bile kullansan onu hızlandırabiliyorsun böylelikle oyundaki diğer oto avı kullananların önüne geçmiş oluyorsun
3- Target ve wait dmg hileleri programda aktif FAKAT SUNUCU TABANLI HİÇBİR SUNUCUDA BUNLARI İŞLEVSEL ÇALIŞTIRAMAZSIN eğer sunucu tabanlı koruma kalkarsa o gördügün tüm metinlere tek atabilirsin
4- Sanırım saçma saçma itemler düşüyordu vadide filter pickup ile bunları toplamayabilirsin
- Konular
- 20
- Online süresi
- 15d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,698
- DevLira
- 0
önceden yardımlaşma vardı yıllar önce herkes yardım ederdi birbirine bir sürü kişiye yazdımda içlerinde brtane delikanlı cıkmadı şu gettargetvid i bulmayı öğretecek1- Oyundaki oto av gerçekten rezalet oyunun ilk gününde hiçbir metini kesemiyordu şu an ne durumda bilmiyorum
2- Fast autohunt özelligi var botta yani oyundaki oto avı bile kullansan onu hızlandırabiliyorsun böylelikle oyundaki diğer oto avı kullananların önüne geçmiş oluyorsun
3- Target ve wait dmg hileleri programda aktif FAKAT SUNUCU TABANLI HİÇBİR SUNUCUDA BUNLARI İŞLEVSEL ÇALIŞTIRAMAZSIN eğer sunucu tabanlı koruma kalkarsa o gördügün tüm metinlere tek atabilirsin
4- Sanırım saçma saçma itemler düşüyordu vadide filter pickup ile bunları toplamayabilirsin
- Konular
- 3
- Online süresi
- 14d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 1 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 1,980
- DevLira
- 0
sana kaç kere daha solemem lazım bilmiyorum ama benim konularım veya discordum eğitim yeri değil sabitlerdeki konulara veya tyty1'in konularına bak dicem baktıgın konuyuda anlamıyorsun kimse gelip de senin bilgisayarına bağlanıp göstermez istediğin şeyi + olarak yıllar önce 1 satır kod veya 1 cümle bilgi için 20 sitede araştırma yapardın neyden bahsediyon senönceden yardımlaşma vardı yıllar önce herkes yardım ederdi birbirine bir sürü kişiye yazdımda içlerinde brtane delikanlı cıkmadı şu gettargetvid i bulmayı öğretecek

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)