Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

🔥Gerçek Eski Metin2 Geliyor! Kostüm, Pet, Binek Yok... Daha ne Olsun? Hemen Başla. ⭐

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

eskimetin2com

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
2
Online süresi
4g 69975s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
40
TM Yaşı
1 Yıl 7 Ay 23 Gün
MmoLira
2,191
DevLira
0
Lonca Turnuva Ödülü
1

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Değerli arkadaşlar konuyu uzun tutup sizleri sıkmak istemiyorum bildiğiniz eski metin2 tr tip tarz sunucumuz;
çok eğleneceğiniz, verdiğiniz emeklerin karşılığını alabileceğiniz, tamamen tr altyapılı emek
serverdır.

Emektar eskimetin2 oynayanların serveridir, çoluk çocuktan uzak, olgun kişilerden oluşmaktadır!
TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK NESNE MARKETİNDE KOSTÜM PET BİNEK P YÜZÜĞÜ OLMAYAN KURUMSAL OYUNUNA HOŞGELDİNİZ...

hemen başla? www.eskimetin2.com

123 (2).jpg

www.eskimetin2.com

Son düzenleme:
konumuz inşallah kısa sürede sabitlenecek haberi olmayanlarında haberi olması ümidiyle gerçek bir metin2 deneyimi geliyor gelmekte olan <3

konu günceldir

konumuz sabitlendi hepinizi bekliyor olacağız

eski metin2, eski metin2 tr, eskimetin2, metin2 2008, 2008 metin2, 2010 metin2, metin2 2010

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri